Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SOS! el törtem mit mondjak neki?

SOS! el törtem mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

El törtem bátyám tabletjét amit kölcsön adót ide

Annyi volt hogy tettem le a radiátora a tabletet s hát le esett

Hogy mondjam el neki?

Nem drága tabletrol van szó de basszus akkor se az enyém

Mit tegyek?

Illetve vagy egy telefonom de viszont ilyen zsinórt ki szettem belőle mert már ősze tört

S azt esetleg meg lehet javítani?

2022. nov. 6. 23:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy balf@sz voltál, majd vegyél neki egy másikat / fizesd ki az árát.
2022. nov. 6. 23:06
 2/23 A kérdező kommentje:
Hát elég nehéz lesz mind ezt meg tennem
2022. nov. 6. 23:13
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés második felét nem értem:

"Illetve vagy egy telefonom de viszont ilyen zsinórt ki szettem belőle mert már ősze tört S azt esetleg meg lehet javítani?"

Ez kb olyan, hogy "Ugyanitt disznó eladó"

2022. nov. 6. 23:16
 4/23 A kérdező kommentje:
Van egy össze tört telefonom, amibol ilyen zsinór vagy cérna szerüseget ki szettem
2022. nov. 6. 23:27
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, es? Meg akarod vele javitani az osszetort tabletet? Vagy a telefonodat is javitani kene, amibol amugy mar agyatlanul kiszedtel valamit es most odaadnad neki karpotlaskent?

Tekerd korbe ragasztoszalaggal, az is megfogja es a batyad ugyse veszi eszre. Majd ird meg mi lett a sztori vege, kivancsi vagyok!

2022. nov. 6. 23:36
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Ha tudod kárpótolni ha nem, állj elé és vald be ami történt. Kérj elnézést. Lehet nem fog tetszeni neki, de ez van. Kár tagdni meg meg mellé beszélni.

2022. nov. 6. 23:47
 7/23 anonim ***** válasza:
2%
Takaríts össze, és mond, hogy leraktad ide mutass egy helyre ''ahol volt,, és mond, hogy most nincs itt,de nem tudod hova lett. Az össze törést nagyon rossz lenne bevallani.
2022. nov. 7. 05:53
 8/23 A kérdező kommentje:

Még nem mondtam el.

Félek😂 ám 16F vagyok.

2022. nov. 7. 06:22
 9/23 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem tudom kárpótolni...

Saját magamnak telefont se tudok venni

2022. nov. 7. 06:32
 10/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Előbb-utóbb úgyis kiderül, jobb őszintének lenni.
2022. nov. 7. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!