Hogyan győzzem meg a szüleimet arról hogy vegyenek nekem egy Playstation 5-öt? Az a helyzet hogy a saját pénzemhez még 50 ezer forint kéne, de azt mondják hogy nincs rá szükségem. Pedig pontosan tudják hogy erre vágyom a megjelenése óta. Mit tegyek?
Menj el diákmunkázni.
Ha ide tudtal regisztrálni, tehát elég idős vagy, akkor a diákmelóhoz is elég idős vagy, itt a nyár, szabad az út.
500 forintos órabérrel 3 hét, és meg is van a hiányzó rész.
Hidd el, büszkék lennének rád a szüleid ha megcsinálnád.
Szerintem az 50 ezer kipótolása fer ajánlat. Cserébe pl felajánlhatod, hogy többet segítesz házimunkában, vagy hasonlók.
De amúgy lehet arra gondolnak, hogy egy gamer gép jobb lenne, mint a konzol, mert azzal nem csak játszani lehet.
3-as voltam, egy gamer gép, vagy laptop tényleg jobb választás lenne.
Pl. vennél egy gépet 200 ezerért, s hozzáteszed a konzol árát, akkor már a legütősebb gamer gépek közül tudnál választani.
De már 200 ezerért is ütös gamer gépet tudsz venni, ami közepes, magas beállításokkal viszi a játékot.
Na meg azt se felejtsük el, hogy gépre egy halom olyan játék van ingyenesen, ami a pléjsztésönre fizetős.
Tapasztalatból mondom, PS4 próm van, de egy gamer laptoppal, amit most vettem, sokkal jobban jártam, az ingyenes játékok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!