Media Markt-ban visszavesznek áruházban vásárolt mobiltelefont?
Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
9 szavazat
1/29 anonim válasza:
Miért kell visszavenniük?
Csak abban az esetben, ha gyári hibás.
2/29 A kérdező kommentje:
Vettem egy telefont, és meggondoltam magam, és egy másik készüléket szeretnék.
2022. okt. 26. 23:56
3/29 anonim válasza:
Hűha, a garancia papíron nem ír ilyesmit? Sajnos, ha jól tudom, 3 napon belül vesznek vissza csak dolgokat az áruházak. Mindenképp érdeklődd meg tőlük!
4/29 A kérdező kommentje:
2022. okt. 27. 00:40
6/29 anonim válasza:
Ha személyesen vásároltad, akkor nincs elállási jog.
7/29 anonim válasza:
Miért vennék vissza, mert nem tetszik neked és a Tv ben láttál egy másikat .
8/29 anonim válasza:
De mi miatt akarod visszavinni? Miért nem a másikat vetted meg már elsőre?
9/29 Morzsi007 válasza:
Felejtsük már el ezt a 3 napos visszavételt, elállást. Nincs ilyen, csak azért, mert nem tetszik a termék. Azért van kirakva, hogy ki lehessen próbálni. Online rendelésnél visszaküldhetnéd 14 napon belül. Ha lehet, mindent online kell vásárolni, azt is át lehet venni az üzletben többnyire és, akkor él az elállás. Bizonyos termékeket viszont nem vesznek vissza úgy sem. Pl fülhallgatót.
10/29 anonim válasza:
Nyugi, utolsó, senki nem írta, hogy 3 napig el lehet állni. Mi történt? Mi a baj?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!