Media Markt-ban visszavesznek áruházban vásárolt mobiltelefont?
"Ezt a modellt nem is ajánlotta az eladó."
Mert te az s22-re kerestél olcsóbb alternatívát...
De mégis mi a lófalloszra NEM elég 128 GB?
Nekem pl. visszavették szó nélkül, bár a főnök kellett hozzá. Illetve megkérdezték hogy mi a probléma vele. Mondtam hogy semmi. Furcsa nézésen kívül nem volt más. A pénztárnál készpénzben kaptam vissza az árát.
Nem tudom hogy a kérdezőnek is sikerülne, de egy próbát megér. Mondja hogy nem ő vásárolta, ajándékba kapta, de tévesen vásárolták.
"az eladó azt mondta a boltban, hogy bővíthető a memóriája, de tegnap este jöttem rá, hogy nem az."
itt az indok, hogy miért vidd vissza...
Az Euronics 30 napon belül cserél ha meggondolod magad.
15ezres hangszórót vettem, mikor rákérdeztem, akkor derült ki, hogy nyugodtan vigyem vissza 2 hét után mert a 25ezres nagyobb és jobban szól.
Ráadásul egy másik plázában.
Az A53 ugyanúgy vízálló, mint az S21FE?
Nekem csak az a lényeg, hogyha esetleg vízbe ejteném, akkor ne menjen tönkre (egyszer egy telefonom így ment tönkre)
Utolsónak igaza van.
Az eladó azt mondta, lehet nem lesz elég a tárhely, de ez esetben bővíthető.
Ha azt mondta volna, hogy elég lesz, akkor meg sem fordult volna a fejedben a csere?
Lehet más miatt akarod visszavinni? Mert jó pár válaszban leírtuk, hogy elegendő lesz ez is. Egyszer minden megtelik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!