Letöltöttem egy adathalász programot és az insta oldalamat zárolták. Nem tudok kódot kérni az emailre sem a telefonszámra, mert egyik sem él már!? Küldtem nekik szelfi videót és nem tudnak beazonosítani!?
Mi a hivatalos email címe az instának ahova tudok írni és igazolni magam?
Facebookba be vagyok jelentkezve és nem enged be azzal sem.
De foglalkoztam vele.
Képzeld el, hogy a google csak gmailel működik ez a f*s meg a 15 éves citromailemre akar kódot küldeni amit soha sehol nem adtam meg.....
Komolyan az én hibám h a mesterséges intelligencia nem ismer fel szelfi videó alapján?? Nem ismeri fel h facen és instán ugyan azok a képeim vannak??
Azt írta a rendszer h utána néznek és összehasonlítják a két fiókot.
Ezen kívül
1. a citromailnál azonnal jelentkeztek amikor rájuk írtam.
2. van egy kis remény h vissza kapom a telószámom, mert nincs 1 hónapja h felmondtam és nem szerepel az adatbázisukban! Még nem adták oda senkinek!
3. köze nincs a banki adatotnak, ehhez az egész helyzethez!
4 IDEIGLENES felfüggesztést kaptam, a fiók védelme érdekében, szabály sértést nem követtem el.
Ennyit rólad utolsó.
h h h h h h h !
"De foglalkoztam vele."
Ja, amikor már baj volt vele.
Bezzeg a cinizmus az megy.
"Amikor már baj volt vele"
Soha semmi bajom nem volt vele. Olvasd el mégegyszer amit írtam, látom H elsőre nem sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!