Letöltöttem egy adathalász programot és az insta oldalamat zárolták. Nem tudok kódot kérni az emailre sem a telefonszámra, mert egyik sem él már!? Küldtem nekik szelfi videót és nem tudnak beazonosítani!?
Mi a hivatalos email címe az instának ahova tudok írni és igazolni magam?
Facebookba be vagyok jelentkezve és nem enged be azzal sem.
köszi a jó tanácsot, ezek szerint nem szabad le tölteni.
honnan töltötted le?
Hogyhogy a telefonszámod sem él már?
Nincs hivatalos email címe az instának.
Google playről töltöttem le.
A fiókom aktív és csak én változtattam meg a jelszót rögtön utána...
"adathalász program"
"Google playről töltöttem le."
mi a neve ?
ne hogy a többiek is belefussanak.
Annyit mondok, hogy nem voltak vélemények!
Ha a jelenlegi országomat állítom be a googlebe Magyarország helyett az segíthet?
Ennek sajnos már annyi.
A jövőben javaslom frissen tartani a másodlagos adataidat, illetve javaslom a kétfaktoros beléptetést mindenhol!!
"Ez aztán segítség."
Sajnos igaza van a a többieknek, ezt a fiókot 99,9% hogy buktad.
Ráadásul a saját, többszörösen elkövetett hülyeséged miatt. Nem frissítetted a telefonszámot, nem foglalkoztál a fiók biztonságával és még meg is adtad az adataidat egy adathalász weboldalon.
Ilyen esetekben ha ezt a bankkártyáddal követed el és ellopák a pénzed tudod mit mond a bank? Egy fillért sem adnak vissza az ellopott pénzből, mert mindenkinek a saját felelőssége az adait biztonságban tartani.
Nézd meg ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!