Ha gyári beállítást szeretnék végezni, a nyomógombos Nokia telefonon, akkor előtte a telefonon tárolt t.számokat le kell írnom, mert elveszhetnek az adatok?
Figyelt kérdés
Ezek, a TE-TŰ adathalász sms-t küldözgető bűnöző, Hacker-rek engem is megtaláltak ezzel a telefonszámmal: 06 30 70391642021. márc. 28. 09:08
1/6 anonim válasza:
Ha csak megkaptad az SMS-t, de nem nyitottad meg a hivatkozást, akkor elég csak törölni az üzenetet, nem kaptad be a vírust.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos információt!
Szép napot kívánok!
2021. márc. 28. 10:57
3/6 A kérdező kommentje:
... nem nyitottam meg szerencsére! Ugyan is nem rendeltem semmit a netről.
2021. márc. 28. 10:57
4/6 anonim válasza:
Nyomógomboson egyébként sem működik az a vírus. :)
5/6 anonim válasza:
Nyomó gombos Nokia mobilok esetén maximum Symbian rendszer van (vagy annak valamelyik módosítása), ezek a vírusok viszont androidra készültek...
Teljesen nyugodt lehetsz, ez a vírus a modern okostelefonokra szakosodott, nem a gombos készülékekre.
6/6 anonim válasza:
Egyébként javasolt a küldőt felhívni és felhívni a figyelmét arra, hogy az Ő számáról ilyen SMS érkezett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!