Az áramszolgáltatók nem veszik észre ha valahol lopják az áramot?
Figyelt kérdés
Úgy értem a kifizetetlenül elhasznált áram nem jelenik meg hiányként sehol?2022. júl. 18. 15:11
11/15 Ypszilon1980 válasza:
Ki akar ilyen házba költözni? Amúgy nyilván nem akarja senki sem beköttetni ott, sok pénz az, plusz akkor kiderülne minden. Egyébként ha nincs mérőórája, vagy kismegszakítója a szolgáltatónak egy adott lakásban, akkor semmi joga oda bemenni.
12/15 A kérdező kommentje:
Az akar ilyen házba költözni, akinek nincs más. Nyilván 35 évvel ezelőtt, amikor meg lett véve, nem ilyen volt a szomszédság.
2022. júl. 19. 08:50
13/15 Ypszilon1980 válasza:
Na jó, de ha nincs áram, akkor ott mi csinálsz? Akkor inkább bérelek egy szobát, de áram nélkül meglenni nem tudsz, az mindenhez kell.
14/15 A kérdező kommentje:
Nyilván keressük a lehetőséget, hogyan lehetne ott áram. És utána el tudnánk adni. Addig kinek? Én magam valóban nem megyek így oda. De attól még bosszant, hogy mások miatt kell nekem 100ezreket fizetni áramért. És másoknak még azt sem kell kifizetni, amit ész nélküli pazarlás mellett használnak. Pont most, mikor minden tisztességes állampolgárnak nő majd a rezsije.
2022. júl. 19. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!