Kaptam egy mailt, hogy fizessek be az E-onnak pénzt, feladó: support@crannog-he.ie ?
(Nincs fogyasztásom az E-onnál.)
Ilyen mailcíme van az E-onnak?
Ez kamu, igaz?
Más is kapott esetleg?
Tisztelt Ügyfelünk
Az alábbi áramszámlá(ka)t állítottuk ki Önnek, amelye(ke)t Online ügyfélszolgálatunkon, a www.eon.hu/szamla oldalon gyorsan és biztonságosan befizethet.
Amennyiben számlái nyomtatással készülnek és kézbesítésük postai úton történik, tájékoztatjuk, hogy az eloállítás és kézbesítés átlagos ideje összesen 5-7 nap. A számlái kézhezvételéig szíves türelmét kérjük. Ha jelen levelünket követo egy héten belül nem kapta meg számláit, számla másolatot és készpénz-átutalási megbízást (postai csekket) a Számlaügyintézés / Számlák megjelenítése menüben igényelhet.
Fizesse ki számláját az alábbi gombra kattintva.
Kattints ide
Számla sorszáma : 112434839xxx
Elszámolási idoszak kezdete : 12/06/2020 11:05:55 am
Összeg : 1.256 HUF
Fizetési határido : 2020.12.31
Üdvözlettel:
Ügyfélszolgálat
A válasz a kérdésedre a kérdésedben rejlik:
"Nincs fogyasztásom az E-onnál."
Köszönöm mindenkinek!
Az bizonytalanított el, hogy "csak" 1256 Ft, valamifajta nyilvántartásban vagyok az eonnál, s esetleg ilyen "számlavezetési díj"-féle lehetne max.
De ott ilyen nincs szerintem.
Szóval akkor kukába teszem a levelet, köszönöm.
Erről a címről is küldik:
support@magiciptv.org
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!