Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jelenleg melyik a legjobb...

Jelenleg melyik a legjobb mobilszolgáltató?

Figyelt kérdés

2022. máj. 5. 07:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan. A Telekomnak és a Vodafone-nak van a legnagyobb mobil lefedettsége.
2022. máj. 5. 08:41
 2/10 anonim ***** válasza:
6%
A vodafone a normálisabb.
2022. máj. 5. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

#2 hát persze, 1 éve nem tudnak normálisan számlázni, az ügyfélszolgálatot van hogy 2 óráig nem lehet elérni, majd szétkapcsol, szervizes, biztosítási ügyek 2 hét helyett 5-6 hónapig tartanak

panaszra nem reagálnak, nmhh bejelentés kell, hogy foglalkozzanak a gondoddal

ez lenne a legnormálisabb?

2022. máj. 5. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
3# Igen sajnos, a telekom még rosszabb.
2022. máj. 5. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ mi a szempont. Lefedett terület nagyságában a Telekom, sebességben a Yettel, kompatibilitásban a Vodafone (ők egyelőre nem kapcsolják le a 3G-t), árban a Digi. Válassz, melyik a legfontosabb szempont neked és az alapján dönts.
2022. máj. 5. 09:37
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
#4 kérlek akkor írd meg, hogy a felsoroltakban miben rosszabb a Telekom, vagy bármelyik másik szolgáltató az egész világon
2022. máj. 5. 09:39
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
szar az összes haha
2022. máj. 5. 10:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Tarifa csomagban?
2022. máj. 5. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem a Telekom. Hogy miért? Mert az országban szinte mindenhol tudok netezni vele (ironikus, mert a 9. kerületi iskolám -0,5. szintjén pont nem), a sebesség pedig tökéletes. A tarifacsomagokkal elégedett vagyok, havi 3600 forintért van 4GB netem (korlátlan Fb, Insta, Waze stb.) korlátlan hálózaton belüli hívással + 30 perc (bármilyen irányba).

És ami még jobb: otthoni szolgáltatásunk szintén Telekomos, így a Magenta 1 keretein belül lejön 30% mindegyik csomag árából. És ügyfélbarátság: amikor itthon nem működött az internet (eddig 2x volt ilyen 2 év alatt, de nem egy központi helyen élünk), 72 órára aktiváltak korlátlan mobilinternetet.

2022. máj. 5. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
62%

- vodafos mióta összebútorozott upc-vel, lassan 1 éve teljes káoszba fordult, többektől hallottam, hogy nem kapnak számlát hónapok óta és az üsz. megszűnt. A vodafos lopja az előfizetők pénzét.

- a wesztel szintén lop

- a digi-t viszont a ner lopta el nemrég

- a pannon nem tudom hol tart a leépülésben, szóval rájuk tenném a voksom

2022. máj. 6. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!