Jelenleg melyik a legjobb mobilszolgáltató?
#2 hát persze, 1 éve nem tudnak normálisan számlázni, az ügyfélszolgálatot van hogy 2 óráig nem lehet elérni, majd szétkapcsol, szervizes, biztosítási ügyek 2 hét helyett 5-6 hónapig tartanak
panaszra nem reagálnak, nmhh bejelentés kell, hogy foglalkozzanak a gondoddal
ez lenne a legnormálisabb?
Szerintem a Telekom. Hogy miért? Mert az országban szinte mindenhol tudok netezni vele (ironikus, mert a 9. kerületi iskolám -0,5. szintjén pont nem), a sebesség pedig tökéletes. A tarifacsomagokkal elégedett vagyok, havi 3600 forintért van 4GB netem (korlátlan Fb, Insta, Waze stb.) korlátlan hálózaton belüli hívással + 30 perc (bármilyen irányba).
És ami még jobb: otthoni szolgáltatásunk szintén Telekomos, így a Magenta 1 keretein belül lejön 30% mindegyik csomag árából. És ügyfélbarátság: amikor itthon nem működött az internet (eddig 2x volt ilyen 2 év alatt, de nem egy központi helyen élünk), 72 órára aktiváltak korlátlan mobilinternetet.
- vodafos mióta összebútorozott upc-vel, lassan 1 éve teljes káoszba fordult, többektől hallottam, hogy nem kapnak számlát hónapok óta és az üsz. megszűnt. A vodafos lopja az előfizetők pénzét.
- a wesztel szintén lop
- a digi-t viszont a ner lopta el nemrég
- a pannon nem tudom hol tart a leépülésben, szóval rájuk tenném a voksom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!