Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha vásároltam neten 3 db...

Ha vásároltam neten 3 db terméket, ami meg is jött egy csomagban, de én élek a 14 napos Elállási jogommal és visszaküldöm az egyik terméket, mert nem felel meg, akkor miért nem kapom vissza a szállítási költséget is?

Figyelt kérdés

Mert törvény szerint azt is vissza kellene kapnom, de az eladónak nincs kedve visszaadni, mert szerinte csak akkor köteles csak, ha mind a három terméket visszaküldeném.

Természetesen ezt semmilyen törvénnyel nem igazolta.

(és arányosan se,azaz az 1/3-át sem adta vissza csak a termékárat)

2022. márc. 25. 12:26
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
87%

Amikor kommunikációt tanultam, volt egy ilyen rész:

VALÓSÁG: a résztvevők közös előismeretekkel kell, hogy rendelkezzenek a világról.

Na itt, szerintem negy ugyanarról a világról beszél a kérdező mint amiről mi.

2022. márc. 25. 15:17
 32/45 anonim ***** válasza:
64%

Én csak a kérdező gondolatmenetéből indultam ki, miszerint mi "jár" neki.

És olvasd el a 2 utolsó soromat is.

2022. márc. 25. 15:18
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen mik vannak b+. Vidéken azért mennek tönkre a kis üzletek, mert a kedves vásárló 500 Ft.-ot spórol azzal, hogy a világ másik feléről rendeli meg a terméket. Aztán amikor baj van, akkor rugózik rajta, hogy mekkorát bukott a postázgatások miatt. És nem, alkatilag alkalmatlanok arra, hogy felismerjék a saját böszmeségeiket. Nem, nekik akkor is spórolni kell a termék árán, ha valójában buknak rajta! Közben a saját városukban megszűnnek a helyi üzletek, elszegényedik a város, gazdaságilag ő maga is rosszul jár végső soron.
2022. márc. 25. 15:27
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

#33: nagyon igazad van!

Tényleg nem akarnék itt világpusztulásról és hasonló nagy dolgokról vizionálni, de ez a kétszáz forintos cuccokat tízezer km-ről rendelés tényleg egy hatalmas böszmeség. Ráadásul egy csomó dologra nincs is valódi szüksége az ürgetóbiásnak, de ócsó, akkor megrendeli....

2022. márc. 25. 15:36
 35/45 anonim ***** válasza:
71%
Ősi bölcsesség, hogy aki a fillért tudja bszni, annak kicsi a pöcse.
2022. márc. 25. 15:51
 36/45 anonim ***** válasza:
79%

Abba azért gondoljatok bele, hogy mennyi ilyen van!

Ez egy kifejezetten értelmes példány, megtalálta a vonatkoózó jogszabályokat, megtalálta a gyakorit is.

A legtöbb csak az ügyfélszolgálattal tud üveghangon ordítani.

2022. márc. 25. 16:14
 37/45 A kérdező kommentje:

33-34-35-36 válaszolónak:

Ti meg abba gondoljatok bele, hogy ma egy számítógép/laptop nélkülözhetetlen a mai világban.

Ha nektek is minimálbérből kellene megélnetek,

valamint tönkre menne a számítógépetek,

és vennetek kellene újat, akkor:

Ti sem a MéKiaMárk (szándékosan írom így, de levágjátok melyik üzletláncra gondolok, mert senki sem hülye)-ben vagy a számítógépes kiskereskedőtől (aki szintén rohadt drágán árul!!!) veszitek majd meg az alsó kategóriás 200.000...300.000 forintért a laptopot HELYILEG, hanem

ti is majd 70.000-80.000-90.000 forintért fogtok keresni webáruházat (hetekig!!! - rengeteget keresgéltem jó árakért), mert csak ennyit bírtok kifizetni önerőből. Ez van. Ebből kell megoldani.

Vagyis kénytelenek lesztek " a világ másik feléről rendeli meg a terméket."

Ítélkezni könnyű...

2022. márc. 25. 16:49
 38/45 A kérdező kommentje:

Ja, hogy aki szegény, az így járt?

Azt így járt?!

Mert gondolom most ez jön... vagy egyéb ítélkezés és hasonló kedves és értelmes hozzászólás (érts: kötözködés/sértés), mint ez is, IDÉZEM 35-öst: "Ősi bölcsesség, hogy aki a fillért tudja bszni, annak kicsi a pöcse."

El vagytok ti felejtve, nem foglalkozom a kérdéssel tovább.

Ítéljetek el mást, sziasztok!

2022. márc. 25. 16:55
 39/45 anonim ***** válasza:
70%
#37 Na látod, erről beszéltem. Mondod a böszmeségeidet, de nem látod, hogy hülyeség amit beszélsz. Vajon miért keres vidéken az ember minimálbért? Azért, mert nincsenek üzletek, nincsen munkahely. Miért nincsenek üzletek? Azért, mert mindenki távoli webshopból rendeli az árut, így nem lehet versenyképesnek lenni (olcsó árakkal), ergo nem éri meg üzletet nyitni helyileg.
2022. márc. 25. 16:57
 40/45 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként ha már az internet nélkülözhetetlenségével példázódsz, akkor tessék házi feladat: Nézd meg, hogy az internet elterjedése óta mennyi üzlet ment csődbe a városodban és hogyan alakultak a vásárlási szokások. Meg fogsz döbbenni.
2022. márc. 25. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!