Van még az otthonotokban vezetékes telefon? (Kort is írjatok légyszi!)

Van+64
Magenta csomagban vagyunk,3200 Ft-ért Magyarországon bármely szolgáltató telefon vonala korlátlan ideig ingyen hįvható.

Van, de csak mert annó a digi ezzel együtt adta a netet (tv előfizetèsem nincs)
Valami 200 forint havonta, biztos meg lehetne szüntetni, de nem ütötte meg az ingerküszöbömet eddig ez.
Semmire nem használom, kizárólag nagymamám hìv ezen, neki nem megy ez a mobiltelefon dolog 😁
37F

Persze, és nem is tervezzük, hogy megváljunk tőle.
Az okok:
- 30 éve ugyanez a számunk. Mondjuk a mobilszámokat sem szoktuk úgy váltogatni, mint más az alsógatyát, de sokan még mindig ezt a számot ismerik, ez található meg a telefonkönyvben is.
- Nem merül le. Oké, ez nem a legerősebb érv a világon, mert ha a mobilom lemerül, rádugom a töltőre, és 5 perc múlva már telefonálhatok, de azért ad egy kis extra biztonságot. Én jártam már úgy, hogy mentőt kellett hívni, és épp akkor merült le a mobilom. Rohantam a vezetékeshez, és végül sikerült lebonyolítani a hívást. Igaz, mióta a telefon is üvegszálas kábelen, meg IP alapon megy, azóta már áramszünet esetén "vésztartaléknak" nem alkalmas, de még így is van olyan helyzet, amikor jó, ha ott van.
- Nem veszik el. Oké, ez megint olyan érv, hogy én például egyszer sem hagytam el a mobilomat, de ha mégis megtörténne, ameddig veszek újat, addig is tudok telefonálni. Meg aztán a vezetékes mindig ott van egy adott helyen, nem áll fenn annak a veszélye sem, hogy házon belül elhagyom valahol.
- Nem megy tönkre olyan könnyen. Ha azt mondom, hogy még "Matáv" felirat van rajta, akkor azt hiszem, sokat elmondtam a tartósságáról.
- Meg aztán miért ne, amikor kombinált csomagban alig párszáz forint?
F 38

Van, de sohasem használom, a számot sem tudom fejből. A csomag kedvezmények miatt így olcsóbb volt az otthoni TV és internet előfizetés.
40N

"Meg aztán a vezetékes mindig ott van egy adott helyen, nem áll fenn annak a veszélye sem, hogy házon belül elhagyom valahol."
:) Ez nem igaz, mert az újak már nem helyhezkötöttek. Mi már annó szedtük ki már mosógépből is az ágyneműbe keveredve :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!