Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van még az otthonotokban...

Van még az otthonotokban vezetékes telefon? (Kort is írjatok légyszi!)

Figyelt kérdés
Gondolom az 50 feletti korosztálynak még általában van, a fiatalabbaknál már kevésbé. Nálunk nincs, a mobiltelefon bőven elég, mert már egyre több az olyan csomag is, ahol havi fix összegért korlátlan a belföldi telefonálás. 37F

2022. febr. 16. 13:16
1 2
 11/18 lali51 ***** válasza:
100%

Van+64

Magenta csomagban vagyunk,3200 Ft-ért Magyarországon bármely szolgáltató telefon vonala korlátlan ideig ingyen hįvható.

2022. febr. 16. 14:09
 12/18 NTBS ***** válasza:
100%
Nincs. 36 F
2022. febr. 16. 14:37
 13/18 Hintalow ***** válasza:
100%

Van, de csak mert annó a digi ezzel együtt adta a netet (tv előfizetèsem nincs)

Valami 200 forint havonta, biztos meg lehetne szüntetni, de nem ütötte meg az ingerküszöbömet eddig ez.

Semmire nem használom, kizárólag nagymamám hìv ezen, neki nem megy ez a mobiltelefon dolog 😁

37F

2022. febr. 17. 13:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, és nem is tervezzük, hogy megváljunk tőle.

Az okok:

- 30 éve ugyanez a számunk. Mondjuk a mobilszámokat sem szoktuk úgy váltogatni, mint más az alsógatyát, de sokan még mindig ezt a számot ismerik, ez található meg a telefonkönyvben is.

- Nem merül le. Oké, ez nem a legerősebb érv a világon, mert ha a mobilom lemerül, rádugom a töltőre, és 5 perc múlva már telefonálhatok, de azért ad egy kis extra biztonságot. Én jártam már úgy, hogy mentőt kellett hívni, és épp akkor merült le a mobilom. Rohantam a vezetékeshez, és végül sikerült lebonyolítani a hívást. Igaz, mióta a telefon is üvegszálas kábelen, meg IP alapon megy, azóta már áramszünet esetén "vésztartaléknak" nem alkalmas, de még így is van olyan helyzet, amikor jó, ha ott van.

- Nem veszik el. Oké, ez megint olyan érv, hogy én például egyszer sem hagytam el a mobilomat, de ha mégis megtörténne, ameddig veszek újat, addig is tudok telefonálni. Meg aztán a vezetékes mindig ott van egy adott helyen, nem áll fenn annak a veszélye sem, hogy házon belül elhagyom valahol.

- Nem megy tönkre olyan könnyen. Ha azt mondom, hogy még "Matáv" felirat van rajta, akkor azt hiszem, sokat elmondtam a tartósságáról.

- Meg aztán miért ne, amikor kombinált csomagban alig párszáz forint?

F 38

2022. febr. 18. 08:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Van, de sohasem használom, a számot sem tudom fejből. A csomag kedvezmények miatt így olcsóbb volt az otthoni TV és internet előfizetés.

40N

2022. febr. 18. 14:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyben van telefon, internet, tv, de a vezetékes telefonhoz készülékünk sincs és abszurdum nem használjuk.
2022. febr. 18. 16:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én jelenleg (2022-ben) 45 éves vagyok. És igen nekem van még vezetékes telefonom. Sőt 2 db vezetékes telefonom is van. Az egyik vezetékes telefon a Magyar Telekom-nál, a másik pedig a DIGI-nél van. És igen van mellette mobil telefonom is! Hogy miért tartottam meg a vezetékes telefont? Mert már csak ilyen öreg vagyok. A másik, hogy gyermek koromban, olyan korszak volt amikor nem osztogattak csak úgy vezetékes telefonokat. Utcára kellett lemenni, utcai nyilvános telefonhoz telefonálni. Épp ezért én is és au apám is vágyott mindig is saját otthoni vezetékes telefonra. De erre egészen 1994 júniusáig nem volt lehetőségünk. 1994-ben sikerült először apámnak elintézni az akkori Matáv (Magyar Telekom)-nál hogy be kössék a vezetékes telefont. Akkor aza 1994 júniusától 2000 augusztusáig volt vezetékes telefonunk. 2000 augusztusában apám le mondta a vezetékes telefont. Én meg aztán 2007. júniusában ismét kértem vezetékes telefont. Aztán 2007 júniusa óta, folyamatosan a mai napig van vezetékes telefonom.
2022. jún. 27. 18:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Meg aztán a vezetékes mindig ott van egy adott helyen, nem áll fenn annak a veszélye sem, hogy házon belül elhagyom valahol."

:) Ez nem igaz, mert az újak már nem helyhezkötöttek. Mi már annó szedtük ki már mosógépből is az ágyneműbe keveredve :D

2022. jún. 27. 19:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!