Hogy bírom kiszedni a limitet egy bldc vezèrlőböl?
Van egy 24/36/48v 10-20a vezèrlőm egy tf100 gázkarral.A gázkart minden fèle kèplen állítottam de a motor nem lett gyorsabb.Arra gondolok,hogy lehet a vezèrlőben van a tiltás.Kábel nincs amit el lehet vágni ès megszűnne a limit,viszont szètszedtem ès aki jobban èrt hozzá lehet tudna nekem segíteni.Gondoltam,hogy az sl vagy az sh rèszt gnd-re kötni.
Itt vannak a kèpek:

Ez nem ilyen egyszerű, szoftveres korlátja van, figyeli a fordulatszámot, többet nem enged.
"Gázkart" aztán totál felesleges volt piszkálni.
Ha növeled például egy roller kerekének átmérőjét (nagyobb gumival), attól nő a sebesség, azonos fordulatszám mellett.
Vagy vannak olyan népszerűbb rollerek, amit okos emberek szoftveresen már feltörtek.
Vagy kerékpárra létezik egy trükkös szerkezet, ami becsapja a számlálót olyan módon, hogy mehetsz 50 km/h sebességet, de csak 25-öt mutat a kijelző, tehát így valójában 50-ig engedélyezi a rásegítést.
Volt egy Youtube videó, a bécsi rendőrök utóbbi miatt szedegették ki a kerékpárosokat, komoly büntetés a vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!