Árulnak 5-10 éve bemutatott vezetékes fülhallgatókat (webáruházakban). Ezek újak lehetnek, vagy azóta porosodnak valahol?
Figyelt kérdés
Hadd ne linkeljek. Ezeknél látszik az árukereső diagramján alul, vagy akkor jöttek ki tesztek. Tudom, hogy ezekre erősen csökkent a kereslet, és újakat már nem nagyon adnak ki, legfeljebb a felső kategóriákban.ma 15:33
A kérdező szavazást indított:
Valószínűleg újak
Valószínűleg azóta ott porosodnak
5 szavazat
1/3 anonim 

válasza:

Nem minden terméket futtatnak ki a gyártók 1 év alatt, mint a mobiltelefonokat vagy a személyautókat.
2/3 anonim 

válasza:

Lehetséges hogy újabb széria, ha még gyártják. De ha nem, akkor inkább beragadt készlet. Ezt onnan tudni, hogy a beragadó készleteket jellemzően időnként leakciózzák, míg az új termékeket nem szokták.
3/3 A kérdező kommentje:
#1 Nem is gondoltam, de azért viszonylag kevés terméktípusnál fordul elő, hogy 5-10 évig gyártják változatlanul. Egyébként az autóknál sincs ráncfelvarrás évente, új típus meg főleg, ez az amerikai kocsikra volt jellemző nagyon régen, de gondolom ott nem költöttek ennyit a fejlesztésre.
#2 Nincs akció, majdnem ugyanannyiba kerülnek, mint amikor megjelentek. Szerintem inkább nem akarják veszteségesen adni, inkább rohadjon rájuk...
ma 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!