Citromail elfelejtettem a jelszót vagyis szerintem vki megpróbálta feltörni! Mit tehetek? Alternativ emai cimem nincs ami meg a kérdes volt már nem tudom higy máe minimum 10 éve csináltam ezt a fiókot
Nem hisszük, hogy fel akarsz törni valakit. Nincs az a barom akinek egy citromail fiók kéne xDDD
Ügyfélszolgálat van ott? Ha igen akkor ketresd meg ôket, ha nincs akkor szívás
2!
"Alternativ emai cimem nincs ami meg a kérdes volt már nem tudom higy máe minimum 10 éve csináltam ezt a fiókot"
"Kérlek ne gyertek vele hogy felakarom törni vki email cimét elég nagy gonban vagyok"
Kérlek ne gyere ezzel a gondban vagyok-kal. Pont ez a lényege a jelszónak. Aki nem tudja, nem léphet be.
Aki tudja, belép. A többihez senkinek semmi köze.
Amennyiben elfelejtetted Citromail jelszavad, kattints az "Elfelejtettem a jelszavam" menüpontra, és kövesd az utasításokat!
1.) Ha beállítottál alternatív (azaz másik) e-mail címet, akkor erre a címre kérhetsz új jelszót.
2.) Ha megadtál jelszóemlékeztető kérdés - válasz párost, akkor a megfelelő kérdésre a megfelelő választ adva egy új jelszótadunk neked.
A túl sok próbálkozást a fiókod védelme érdekében tiltja a rendszerünk!
TIPP: Ha böngésződben eltároltad a jelszavadat, azt a böngésző beállítások / biztonság alatt meg tudod nézni.
AZ ELFELEJTETT JELSZÓ KIADÁSA CSAK AZ EMLÍTETT MÓDOKON LEHETSÉGES. SEMMILYEN MÁS AZONOSÍTÁSRA (PL: IGAZOLVÁNY, FÉNYKÉP STB. KÜLDÉSE) NINCS LEHETŐSÉG! AMENNYIBEN NEM ÁLLÍTOTTÁL BE ALTERNATÍV E-MAIL CÍMET VAGY JELSZÓEMLÉKEZTETŐ KÉRDÉST, SAJNOS NEM TUDUNK NEKED SEGÍTENI.
Forrás:citromail.hu
Ezen a linken tudsz újra regisztrálni: [link]
a régi felhasználónévvel, de ilyenkor egy új üres fióktot hoz létre.
dobj egy választ ha sikerült vagy ha nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!