Más is úgy látja, hogy a Facebook a képmutatás, a felszínesség melegágya?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy az emberek túlnyomó többsége csak pozitív dolgokat posztol. Ismerek olyanokat is, akik óránként megosztanak ilyen-olyan tartalmat, legyen az kép, idézet vagy akár zene.
Kamaszkoromban sok időt töltöttem a Facebook előtt, manapság azonban már nem köt le. Időnként belépek az oldalra, de akkor sem töltök ott sok időt. Inkább a Messengert használom.
2022. jan. 2. 16:23
31/46 Szirty válasza:
"Az FB arculata a mi tükrünk. Nem kell ezen felháborodni."
Felháborodni nem kell... Sírni kell :-//
32/46 NTBS válasza:
Igen. Volt olyan, hogy láttam egy lányt FB-n aztán élőben csak a személyi igazolvány (munkám miatt kértem el.) alapján tudtam azonosítani.
33/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. jún. 9. 09:58
34/46 anonim válasza:
A bölcs és okos ember törli magát onnan, hiszen azon hely a világ diliháza;)
35/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
Sok furcsa tartalom van ott, az biztos.
2022. jún. 9. 16:39
36/46 anonim válasza:
Nincs mit, de akárhogyan szépítik, több kárt okoz, mint hasznot erkölcsben-gondolkodásban-tudásban-tisztességben.
37/46 anonim válasza:
Ugyan mi a fenét okozna? 1970-ben én Komlón laktam, és voltak rokonaim a Balatonpartnál, Szegeden túl meg az ukrán határnál. A legsűrűbb az volt, hogy fél évente jött levél valamelyiktől, illetve hat évente egyszer nyári szabadság alatt vagy mi láttuk valamelyiket, vagy ők jártak Pécsett, és kibuszoztak vagy mi bebuszoztunk, satöbbi. Most meg mindenkiről tudok mindent. Ez tényleg nagy kár. :D
38/46 anonim válasza:
37
Rólad is tudnak mindent rokonaid és le vagy xarva már, minek keressenek személyesen vagy szóban, ez aztán az emberi kapcsolatok minőségi oldala, egészségedre:DDD
39/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, hogy leírta a véleményét, legyen az negatív vagy pozitív.
2022. jún. 9. 19:35
40/46 anonim válasza:
Hát ezért nem használom, csak a messengert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!