Más is úgy látja, hogy a Facebook a képmutatás, a felszínesség melegágya?
Ez alatt azt értem, hogy az emberek túlnyomó többsége csak pozitív dolgokat posztol. Ismerek olyanokat is, akik óránként megosztanak ilyen-olyan tartalmat, legyen az kép, idézet vagy akár zene.
Kamaszkoromban sok időt töltöttem a Facebook előtt, manapság azonban már nem köt le. Időnként belépek az oldalra, de akkor sem töltök ott sok időt. Inkább a Messengert használom.
Ez is furcsa. :( Én még nem futottam bele ilyesmibe. Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
Azért is vetődött fel bennem a kérdés, mert Anyukám megbánta, hogy elvált Apától, és felrúgta a biztost a bizonytalanért, a 2. házassága nem valami rózsás. Ennek ellenére heti szinten tölt fel közös képet, mellé szerelmes sorokat ír. Nem tudom mire vélni, mert amíg Apa volt a férje, nem volt jellemző rá a gyakori posztolás. A mostani férje like-okban méri a népszerűséget.
3. válaszoló, tökéletesen megfogalmaztad!
Ment a zöld kéz. :)
Én ritkán használom az FB-met főleg csak messengerre nézek rá laptopon, én azt látom hogy elég vegyes a dolog, van aki a legjobb pillanatait teszi ki, valaki meg vitatkozik random emberekkel a komment szekcióban politikáról és társairól.
Én azt látom hogy a fiatalabb korosztály egyre inkább kikopik az oldalról míg az idősebbek közül egyre többen vannak fent.
8-as válaszoló, ebben van valami!
Vegyes képet mutat. Olyan emberek akadnak az én ismeretségi körömben is, akik a politika miatt kapnak össze boldog-boldogtalannal.
Nagyon sok középkorú vagy idősebb ismerősöm regisztrált az utóbbi időben.
A fiatalabbak, főleg a tizenévesek közül sokan a TikTok-ot, az Instagram-ot és a Snapchat-et használják, ahogy észrevettem. A húgom 17 éves, és ő igen sokszor múlatja az időt ezeken a platformokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!