Más is úgy látja, hogy a Facebook a képmutatás, a felszínesség melegágya?
Ez alatt azt értem, hogy az emberek túlnyomó többsége csak pozitív dolgokat posztol. Ismerek olyanokat is, akik óránként megosztanak ilyen-olyan tartalmat, legyen az kép, idézet vagy akár zene.
Kamaszkoromban sok időt töltöttem a Facebook előtt, manapság azonban már nem köt le. Időnként belépek az oldalra, de akkor sem töltök ott sok időt. Inkább a Messengert használom.
"Rengeteg egyéb alternatíva létezik"
Ahol egyben látom minden rokonom történéseit? Ugyan mondjál kettőt. :D
"amik ráadásul sokkal megbízhatóbban működnek"
Ne is ostobáskodj már. Neked volt olyan, hogy nagynénédnek írtál, és Mészáros Lőrinc szomszédja kapta meg?
22: telefon? Csevely egy kávézóban? Közös kutyasétáltatás? Vasárnapi ebéd együtt? Kapcsolatot élőben kell tartani. Az online kapcsolatok felszínesek, aki valóban számít, azzal a való világban találkozol.
És igen, függőséget okoz. Néhány embernek meg óriási pénzeket hoz. Jobb lenne a világ a Facebook és társai nélkül.
Pontosan!
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
A személyes találkozónak van egy varázsa, semmi sem pótolja. :)
"22: telefon? Csevely egy kávézóban? Közös kutyasétáltatás? Vasárnapi ebéd együtt?"
Hatvan jó haverral, rokonnal, baráttal? Ennél nagyobb ostobaságot még nem hallottam.
"Kapcsolatot élőben kell tartani."
Legalább a monogramodat írd már ez után, hogy tudjuk, ki vágta képünkbe ezt az üres frázist.
"Az online kapcsolatok felszínesek, aki valóban számít, azzal a való világban találkozol."
Ja, offline kapcsolatból is születtek házasságok, de nem probléma, hidd azt, csak ne terjeszd. Nem vet jó fényt rád. :D
"a Facebook a képmutatás, a felszínesség melegágya"
Ki mire képes vele. Képmutató, felszínes emberek nyilván képmutatásra és felszínesen használják.
Mi az, Mark Zuckerberg vagy, hogy ennyire véded a Face-t? Nem baj, te dolgod.
Én viszont jól elvagyok nélküle is. Jobban is, mint vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!