Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Más is úgy látja, hogy a...

Más is úgy látja, hogy a Facebook a képmutatás, a felszínesség melegágya?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem, hogy az emberek túlnyomó többsége csak pozitív dolgokat posztol. Ismerek olyanokat is, akik óránként megosztanak ilyen-olyan tartalmat, legyen az kép, idézet vagy akár zene.

Kamaszkoromban sok időt töltöttem a Facebook előtt, manapság azonban már nem köt le. Időnként belépek az oldalra, de akkor sem töltök ott sok időt. Inkább a Messengert használom.

2022. jan. 2. 16:23
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 3. 10:21
 22/46 anonim ***** válasza:
32%

"Rengeteg egyéb alternatíva létezik"

Ahol egyben látom minden rokonom történéseit? Ugyan mondjál kettőt. :D

"amik ráadásul sokkal megbízhatóbban működnek"

Ne is ostobáskodj már. Neked volt olyan, hogy nagynénédnek írtál, és Mészáros Lőrinc szomszédja kapta meg?

2022. jan. 3. 10:26
 23/46 anonim ***** válasza:
83%

22: telefon? Csevely egy kávézóban? Közös kutyasétáltatás? Vasárnapi ebéd együtt? Kapcsolatot élőben kell tartani. Az online kapcsolatok felszínesek, aki valóban számít, azzal a való világban találkozol.

És igen, függőséget okoz. Néhány embernek meg óriási pénzeket hoz. Jobb lenne a világ a Facebook és társai nélkül.

2022. jan. 30. 17:38
 24/46 A kérdező kommentje:

Pontosan!

Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!

A személyes találkozónak van egy varázsa, semmi sem pótolja. :)

2022. jan. 30. 18:15
 25/46 anonim ***** válasza:
28%

"22: telefon? Csevely egy kávézóban? Közös kutyasétáltatás? Vasárnapi ebéd együtt?"

Hatvan jó haverral, rokonnal, baráttal? Ennél nagyobb ostobaságot még nem hallottam.

"Kapcsolatot élőben kell tartani."

Legalább a monogramodat írd már ez után, hogy tudjuk, ki vágta képünkbe ezt az üres frázist.

"Az online kapcsolatok felszínesek, aki valóban számít, azzal a való világban találkozol."

Ja, offline kapcsolatból is születtek házasságok, de nem probléma, hidd azt, csak ne terjeszd. Nem vet jó fényt rád. :D

"a Facebook a képmutatás, a felszínesség melegágya"

Ki mire képes vele. Képmutató, felszínes emberek nyilván képmutatásra és felszínesen használják.

2022. jan. 30. 19:01
 26/46 anonim ***** válasza:
74%

Mi az, Mark Zuckerberg vagy, hogy ennyire véded a Face-t? Nem baj, te dolgod.

Én viszont jól elvagyok nélküle is. Jobban is, mint vele.

2022. jan. 30. 23:03
 27/46 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Nem regisztráltam a FB-ra, nem is igénylem, mert rengeteg info van fent, ami nem érdekel, főleg mások dolgai, ami nem a valóságot tükrözik legtöbbször. A magamutogatás, utazások posztolása, stb hogy megosszák másokkal, miért jó, azt nem tudom. Valaki mutatja kifelé azt is, ami igazából nincs, aztán ha ismered az illetőt, csak nevetsz rajta, hogy pl hitelből mentek sielni.
2022. febr. 3. 09:07
 28/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ, ment a zöld kéz. :)
2022. febr. 3. 14:12
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Az FB arculata a mi tükrünk. Nem kell ezen felháborodni.
2022. jún. 8. 18:48
 30/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
2022. jún. 8. 18:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!