Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Instagramon korlátozták a...

Instagramon korlátozták a tevékenységeimet, ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy elég sokat kommentelgettem posztok alá az elmúlt héten mert nyereményjátékokon vettem részt és szerintem azt hitte az instagram hogy bot vagyok és letiltott. Mármint kommentelni nem tudok viszont minden mást tudok csinálni. Ilyenkor mi a teendő, ez el fog múlni? Nem használok semmi instához köthető követő szerző alkalmazást se semmi hasonlót szóval más nem lehet a probléma, ez ideiglenes vagy végleges?

A másik kérdésem az, hogy van egy 2.fiókom ami a közeli barátaimnak van és nekik teszek fel dolgokat úgymond dokumentálom a napjaimat, viszont ha csak videót szeretnék feltölteni azt nem engedi, de képet tudok, ez mi lehet?

2021. dec. 14. 16:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!