Az eMagról rendeltem egy tévét tegnap (pénteken) kora reggel, az oldal pedig azt írja, hogy szombaton, azaz már ma fog érkezni. Ez mennyire reális?
#12 nem reménykednék az az igazság.
6-os vagyok, tegnap este jött meg a csomagom. Egy egeret meg egy kábelt rendeltem, mert úgy jött ki a 10 ezer forint feletti vásárlás a kupon miatt. 7 munkanap után megjött a csomagom tegnap este.. vagyis az egyrésze. Egy rendelésnek írta az oldalon, és hogy az egész megvan, írtam nekik emailt meg Fb-on üzenetet, egyenlőre semmit nem válaszoltak, de most már részleges kiszállítást írnak. Az egérnél még mindig csak rögzített rendelést ír, de 8.-i dátummal. Már abban sem bizakodok, hogy karácsonyig megjön.. és képesek azt írni a Fb oldalukra másoknak, hogy 2-5 nap a szállítás és megjön a csomag karácsonyig. EMAG nálam feketelistára került.
Ti honnan a fenéből rendeltetek?
Én amit megrendeltem az mind megjött és volt amit visszaküldtem (speedshop-ba) visszaért és tegnap még a pénzt is visszautalták 5 nappal az után, hogy átvették a visszaküldött cuccot...
Én a tizenhatos válaszoló vagyok. Minden terméket, amit az elmúlt egy hónapban rendeltem, az eMag forgalmaz. 19-én (BlackFriday) egy monitort, ez máig nem érkezett meg a szaküzletbe. Rá 3 napra rendeltem egy kábelt, az a faluban levő easyboxba megérkezett 1,5 nap alatt. Következő héten, 29-én este szaküzletbe rendeltünk a páromnak egy LapTopot, 1-jén megérkezett.
#17 eMAG-ról eMAG által forgalmazott termékeket, amik elvileg raktáron voltak.
- december 8. 10 óra körül megrendeltem
- másnap érkezett az email egy küldeményazonosítóval, és hogy részleges kiszállítás lesz, de a weboldalukon még mindig egyben volt kezelve a rendelés egészen a tegnap írt emailemig és FB üzenetemig
- napokig semmi
- december 13. küldtek egy SMS-t, hogy megpróbálják az EGÉSZ csomagomat kézbesíteni 3 munkanapon belül
- december 15.-én éjjel frissült a futárszolgálat oldalán az állapota, megkapta a futárszolgálat és reggel már beérkezett a helyi raktárba
- december 16.-án délután berakták a boxba, este mentem érte mert úgy értem rá, csak az USB-C kábel jött meg, az egér nem
- még este írtam nekik emailt és FB üzenetet, mert az egész rendelést teljesítettnek tüntette fel a weboldalukon, még jó hogy sokat olvastam az eMAG-os véleményeket, mert voltak olyan emberek, akik ugyanígy jártak, és teljesítettnek tüntettek fel olyan rendeléseket, amik csak részben érkeztek meg és panaszig nem is foglalkoztak vele, késznek könyvelték el
- 17.-én délelőtt már rendesen fel volt tüntetve részleges kiszállítással (még mindig csak rögzített rendelés), később érkezett egy sablon üzent FB-on az eMAG-tól. Erősen feltételezem, hogy az enyémmel sem foglalkoztak volna, mert a kiszállítási dátum is frissült 18-20. közötti intervallumra, amikor napokig semmi nem frissült, egészen 16.-ig a 11.-i dátumot mutatta, szerintem a panasz miatt módosították a részleges rendeléses részt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!