Miért rakhattak fel fehér rudakat villanyvezetékekre?
Ha ehhez hasonlókat láttál, akkor azok távtartók. Megakadályozzák, hogy nagyobb szél esetén összeérnek a vezetékek.
Mert az alumíniumot rendszeresen utána kéne szabályozni. Így aztán lehet, hogy a szervezetváltoztatások és munkaerőredukció közepette most jutottak el odáig, hogy ezt is ki akarják hagyni. A következő az, hogy eddig le se kakkantották a fogyasztókat (ha kiolvad a patron, majd kimegyünk és kicseréljük, ez az élet rendje), de ez meg egyre kevésbé megy. A harmadik meg az, hogy, bár alighanem személyesen ismertem azt, aki ezt a hálózati elrendezést megtervezte, és igen nagyra tartottam, szerintem itt elcsúszott valamit a számítással, és az alul menő szálak lettek a gyenge pontok az egészben, és ezt is meg lehetett unni, hogy sűrűbben kell kijárni hibát keresni.
De ezek, amiket felénk raktak 2 évtizede, ezek nagyon jól beváltak
Ilyenből ugye hetet kell egy helyre felcsattintani (lefelé kettő kell egy vezetékre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!