Milyen nyomtatót vegyek?
Figyelt kérdés
leginkább szovegeket szeretnék
40-50ezret szánok rá kb. es lezeresre gondoltam
nyomtatni, fénymásolni kellene és jó lenne ha alapból lenne benne kb.700 lapra elegendő toner és ne legyen nagyon draga bele a toner
hp,brothers márkában gondolkoztam
de nem tudom hogy a broters mennyire megbízható pl.ez
2020. nov. 10. 00:29
1/5 anonim válasza:
Valami kisirodai HP multifunkcionálist.
Pl. ezt:
A toner 2000-2200 oldalra elég, és kb. 5000 forintba kerül az utángyárott, tartalamzza a dobot is.
Tud tálcából szkennelni egy köteg dokumentumot, tud kétoldalasan nyomtatni, USB-n és hálózaton keresztül is lehet használni.
Tudom hogy a rá szánt összeg tetején van az ára, de megéri. Nekem már hat éve megvan, és ennyi ideig még egy printerem sem bírta (volt tintás Epson, lézer Samsung, stb)
2/5 anonim válasza:
Azért ezt választottam, mert az előző melőhelyemen két ilyen is volt, mindkettő már háromszor annyi példánynál nyomtatott lapnál járt (21000), mint amennyinél az előző Samu feladta, tönkrement a dob.
3/5 A kérdező kommentje:
jó lenne nekem is ez, de ezt már újonnan nem lehet venni sajnos
2020. nov. 10. 11:16
4/5 anonim válasza:
Miért? Nem hagyta betenni a kosárba a linken, amit küldtem?
5/5 anonim válasza:
Ha nem beszerezhető, hívd fel, mit ajánl helyette. Nem ma keezdte a printerforgalmazást és javítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!