Milyen nyomtatót vegyek? ,
Olcsó nyomtatónak a fenntartási költsége drága (aranyárban van a tinta, grammonként 1000 forint fölött), a drága meg nincs kihasználva és csak amortizálódik. Azt érdemes megnézni első körben, hogy mekkora a nyomtatási igény, és van-e a közelben másolta-nyomda ahová csak be kell vinni adathordozón az anyagot és pár száz forintért megcsinálják.
Nekem sosem volt nyomtatóm és most sincs, és teljesen mellőzhető volt a használata. Érettségire vagy vizsgákra ha kellett tételeket nyomtatni az pár ezer forintból megvolt, de nem indokolta a 20-50 ezres nyomtatókat.
Jó az, ha van otthon egy lézernyomtató, 15 év alatt egyszer vettem hozzá utántöltő port a Vaterán, ami nem volt 2000 Ft sem, ha jól rémlik.
Ennyi volt az összköltség, cserébe mindig kéznél volt / van, soha nem szárad be. Előtte sokat szívtam, bosszankodtam két tintás nyomtatóval is, máig emlékezetes. Beszáradás, pacsmagolás, tintás kéz, káromkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!