Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Husqvarna 560xp uj karburátorr...

Kiss Tamás Dávid kérdése:

Husqvarna 560xp uj karburátorral frissitett autotunéval feher füstöt dob többet a kelleténél és ha fél gázt adok fullad... nyél gázon szépen kipörög.. mi lehet a gond?? Most fizettem 42ezret a husqvarnába :-( alig ment a gép azóta

Figyelt kérdés
Megjegyezném hogy 1hónapja vettem *használtan)átnézték nincs gond! 100as benzint és husqvarna xp adalékot kapja, légszürő tiszta nem értem... Veszek rá holnap új gyertyát napi termelésben van (lenne a gép) és már nem tudom mit csináljak? Nagyon elkeseredtem! Előre is köszi!

2021. febr. 9. 06:47
 1/3 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki a gyertya megoldotta!
2021. febr. 9. 07:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Viszomt azt még megkérdezném hogy dugattyút akarok rajt cserélni, és gőzöm sincs a henger polirozásról.. Muszály a hengerfalat polirozni? (Használt henger) elvileg már volt polirozva....
2021. febr. 9. 07:01
 3/3 anonim válasza:

Szerintem se cserélj dugattyút rajta, nem érdemes, inkább ráfázol mint nyersz rajta.

De ha te mégis szeretnél lehet jobb volna egy picit polirozni előtte, de csak nagyon-nagyon kicsit, nem kell full simára!

Barátom FS 310 esébe dugattyú szorulás után fel lett polirozva, de aztmonjda most ha damilozik és melegszik, elmegy az ereje. Attól még, hogy sima szép hengerfelületed lesz, nem biztos hogy jobb. És csak az első dugattyúcsere volt nála.

Én még sose csináltam, szóval nem 100% !

Amúgy most akkor jó a gyertyacsere után?

Hány üzemóra van benne, az első dugattyú mikor lett cserélve?

2021. febr. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!