Nem jön hang a TV-ből ami egy optikai kébellel van összekötve egy erősítőhöz. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A régi TV-nél volt hang viszont az analog kábellel volt összekötve azóta lett egy új amin sajnos nem sajnos elvileg nem lehet analóg kábellel csatlakoztatni csak Hdmi vel és optikaival, nos az érősítőn nincs bemeneti HDMI szóval csak a z optikai jöhet szóba. A TV-én a beállításokban bevan állítva hogy a Tv és az optikaiból jöjjön a hang viszont csak a TV-ből jön. Az erősítőn egy optikai in be vam bedugva az optikai kábel de semmi. Köszönöm előre is a válaszokat! Nem értek a hangfalakhoz egyáltalán.2021. ápr. 7. 19:36
1/2 A kérdező kommentje:
Ha az erősítőn kiválasztom a TV/sat-ot akkor mindig kiírja az erősítő, hogy only analog input
2021. ápr. 7. 20:10
2/2 A kérdező kommentje:
Megoldottam MD/Dat-ra raktam és úgy már jó
2021. ápr. 7. 20:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!