Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Méretlen fővezetéket csak eon...

Méretlen fővezetéket csak eon által regisztrált villanyszerelő cserélhet?

Figyelt kérdés

Es hogy működik ez a gyakorlatban? Mennyibe kerül? Mennyi idő alatt készül el?

Köszönöm a válaszokat!

#villany #villanyszerelő #méretlen #méretlenfővezeték
2021. jan. 18. 15:25
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Végső soron engem ez erdekelne: egy 'kokanyos' megoldást ha észrevesznek, mennyire büntetnek meg? Mennyire veszik szigorúan? Aramlopast ránk tudják-e fogni úgy, hogy semmi erre utaló jel nincs, a vezeték hibáján kívül( ami szerintem elég jel lehetne..)?? Ha igen, akkor mennyi pénzt követelhetnek tőlünk?

Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszait!

2021. jan. 18. 17:49
 32/36 anonim ***** válasza:

Tisztázzunk valami!

MÉRETLEN vezetékhez a felhasználóknak semmi köze! Hívd fel a szolgáltatót, add elő hogy mit látsz, és kérdezd meg hogy ez így jó? Mert te bár nem értesz hozzá, de úgy látod hogy megpiszkálta valaki!

Mivel a vezeték a fogyasztók ELŐTT helyezkedik el, a szolgáltató kénytelen a saját költségén javítani. Tegyenek feljelentést. XD

2021. jan. 18. 18:18
 33/36 anonim ***** válasza:
Ez jó. :D Humornak jöttél? :D Ha leszakad, akkor valóban ők javítják. De itt a csőről - is - van szó.
2021. jan. 18. 18:49
 34/36 anonim ***** válasza:

#32, #33-nak:

Ha én lennék a helyében akkor közölném hogy én nagy ívben lexarom.

Ha akarják, hagyják úgy, nekem semmi közöm hozzá.

2021. jan. 18. 19:47
 35/36 anonim ***** válasza:

Ismét #32:

Ha bejelentést tesz és nem cselekednek, majd ezután bármi gond lesz, az szándékos veszélyeztetés a szolgáltató részéről.

Meg fogják javítani!

2021. jan. 18. 19:50
 36/36 anonim ***** válasza:
Nem is kell rinyálni, igaza van annak, aki itt férgezik. Csak nézni kell a netet, ahol elég sok esetről van szó, ahol teljesen lényegtelen észlelésekkel (például: a szakértői véleményben annyi állt, hogy ezt és azt esetleg mérőbefolyásolási kísérlet is okozhatta) azzal indítottak, hogy akkor ez egyfélmillió lesz. És sokan kiegyeztek a felében. Akik meg pere mentek, azokról meg nem hallani. És hogy nem érdekli a szolgáltatót? Külön szervezeti egység van erre...
2021. jan. 18. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!