Méretlen fővezetéket csak eon által regisztrált villanyszerelő cserélhet?
Es hogy működik ez a gyakorlatban? Mennyibe kerül? Mennyi idő alatt készül el?
Köszönöm a válaszokat!
Ajjajj... hát ebből baj lesz.
Ha teljesen friss sérülés lenne akkor nem lenne gond
Ha régi a sérülés az azért látszik és akkor már meg fogják kérdezni, hogy ugyanmár miért nem akkor jelentettétek.
Ha szóltok az lesz a baj, ha nem szóltok akkor meg az.
Tipikusan az a helyzet, amikor akkora rettegésben tartják a fogyasztót, hogy az már a tényleges sérülést se meri bejelenteni. Aztán még rátesznek egy lapáttal a gyakoris görények, akik szerint most NASA technikával majd jól kimérik, hogy ti egytrillió watt áramot loptatok és még a műanyag lakat is rátok rohad a böriben.
Mit kell ezen túlspilázni? Itt kikeresed a legközelebbi szerelőt, kihívod, összefércelést szétbontod előtte, megcsináltatod, fizetsz.
Sima javítás, nem lesz semmi baj, a regisztrált szerelő is össze fogja neked kötni ideiglenesen, amíg be nem húzzák pár hét múlva az új fővezetéket. Nagy tudomány!
"akkora rettegésben tartják a fogyasztót, hogy az már a tényleges sérülést se meri bejelenteni"
Erre azt tudom mondani, hogy nekem 80 ezer forintomba került egy gázóra csere. A számláló körüli vékony műanyag burkolat repedt meg (a plexi nem).
Fogalmam sincs hogyan - 40m2-es pici lakás, keskeny előszobájában vállmagasságban van az óta, valszeg nekimentünk, vagy neiütöttünk valamit)
A leolvasú sem vette észre, csak a fényképek kiértékelésénél tűnt fel valakinek.
Kijöttek, cserélték, a régi órát meg bevizsgálták. Ezeknek volt annyi a költsége.
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy csak a cserét és a bevizsgálást kellett kifizetni és büntetést nem kaptam.
Elbeszélgettem a srácokkal akik cserélték, ők gyakorlatilag csak ezt csinálták, én voltam a 3. dím és még 2 volt nekik hátra. Az 400 rongy naponta a szolgáltatónak.
Én azóta rettegek mindenféle mérőórától! A gázózára csináltam plusz fém burkolatot a falba dübelezve :D Ha nekimegyek a vállam fog eltörni nem az óra.
"Igen, eddig is látszott nekik"
Dehogy látszott, de ha kimennek, ellenőrizni melyre nullánál nagyobb az esély, akkor a készülék kimutatja. Ha még mindig nem érted, még részletezhetjük.
"akik szerint most NASA technikával majd jól kimérik"
Görény az, aki nem érti, hogy ez egy kisebb készülék, mely a toldást mutatja ki. De ha még mindig nem érted, még magyarázhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!