Melyik kábelt melyikhez kössem pc ventillátor USB átalakításnál?
Van egy kis pc ventim amit átalakítottam usb töltősre,egy billentyűzet kábelt használtam fel rá.A ventin van 4 kis kábel (piros,fekete,sárga,kék)
és a villentyűzetében is van 4 (fehér,kék,zöld,narancs(vagy piros?)).Összeköttem a ventiből a piros feketét a billentyűzet piros kék kábeljával és leszigeteltem,az usb csatlakozót pedig egy telefon töltőbe dugtam és onnan üzemeltetem.A kérdés az hogy jó így az összekötés és nem fog valami hiba történni hosszútávon?mert lényegébe működig szépen
Jónak tűnik. Ha jól értem, akkor telefontöltő USB csatlakozásáról menne a ventilátor.
A lényeg hogy a két vezeték táp és föld kábelét kösd össze, így elvileg nem lehet gond.
Esetleg kábel bekötési rajzokat nézz, ott szokták jelölni, hogy melyik a táp és a föld vezeték.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!