Miből épitenének 2d esetleg 3d hungarocel vágot? Mivel megtehető az is hoz az izzoszál lényegében érintés nélkul pusztitja maga elött a hungarocelt, nulla erő kifejtése elég, elég ha saját magát képes mozgatni. Valami meglevő eszköz átalakitásán
Láttál már épület-hőszigetelőket munka közben?
Szerinted mi mit használunk? Azt, amit te 2d vágónak hívsz! XD
Ne akard feltalálni a "Spanyol-viaszt"!
"épületszigetelő" #3-nak azaz kérdezőnek:
Könnyen lehet hogy te még tervben sem voltál, amikor én már EP-ROM-ot és mikro-controllert programoztam! XD
Ami neked ehhez kellene, az egy úgy nevezett külső gerjesztésű, más néven Hall-generátoros motor. Lásd: CD-DVD, Floppy-meghajtó, CPU-cooler, csak hogy néhány példát említsek.
De ha nem fehér hungarocellt használsz, akkor számításba jöhet a lézer is.
Viszont a kérdésedet olvasva az a meglátásom, hogy ez nálad mindössze a képzelet szintjén fog maradni! XD
#6, #7-nek:
Mások leminősítésével érzem magam valakinek?
"majd pont egy épületszigetelő "
Te kezdted, tehát TE akartál többnek tűnni mint én.
Ez nem verseny!
Egyébként az EP-ROM-ok programozását még a Commodore-64 korszakban kezdtem az úgynevezett Cartridge-ek készítéséhez. Lássuk, milyen idős vagy?
Mi volt az a "Cartridge"? XD
Ismét #6:
A #7-es riposztod egy másik pontjára válaszolva:
Az lehet hogy most 2020-ban az elektronikai háttér megteremtése gyerekjáték, csak éppen a mechanikus kivitelezéssel lesznek némi problémáid!
"Floppy-meghajtó," na a viccnapnak vége."
Ha neked a Floppy-meghajtóból csak annyi ment át hogy az egy őskövület, akkor te egy elektro-mechanikus szerkezet meg-konstruálásába bele se fogj. Biztos a kudarc, de azt is el tudom képzelni, hogy önveszélyes kísérlet lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!