Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miből épitenének 2d esetleg...

Miből épitenének 2d esetleg 3d hungarocel vágot? Mivel megtehető az is hoz az izzoszál lényegében érintés nélkul pusztitja maga elött a hungarocelt, nulla erő kifejtése elég, elég ha saját magát képes mozgatni. Valami meglevő eszköz átalakitásán

Figyelt kérdés
gondolkozom- a 3d a lenehezebb
2020. jún. 20. 19:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Láttál már épület-hőszigetelőket munka közben?

Szerinted mi mit használunk? Azt, amit te 2d vágónak hívsz! XD

Ne akard feltalálni a "Spanyol-viaszt"!

2020. jún. 20. 20:30
 2/22 A kérdező kommentje:
építésről szol a kérdés nem feltalálásról. és főleg nem épuletszigetelésről.
2020. jún. 20. 20:35
 3/22 A kérdező kommentje:
"Szerinted mi mit használunk? Azt, amit te 2d vágónak hívsz! XD" fel se fogtad mire gondolok. majd pont egy épületszigetelő fog olyasmit használni amire gondolok.
2020. jún. 20. 20:37
 4/22 A kérdező kommentje:
pc vezérelt kell
2020. jún. 21. 19:36
 5/22 anonim ***** válasza:
Sodort rézvezetékből egy szál, orosz akkutöltővel hajtva. A mozgatást pedig nyomtatóból szerzett léptetőmotorral.
2020. jún. 22. 19:08
 6/22 anonim ***** válasza:

"épületszigetelő" #3-nak azaz kérdezőnek:

Könnyen lehet hogy te még tervben sem voltál, amikor én már EP-ROM-ot és mikro-controllert programoztam! XD

Ami neked ehhez kellene, az egy úgy nevezett külső gerjesztésű, más néven Hall-generátoros motor. Lásd: CD-DVD, Floppy-meghajtó, CPU-cooler, csak hogy néhány példát említsek.

De ha nem fehér hungarocellt használsz, akkor számításba jöhet a lézer is.

Viszont a kérdésedet olvasva az a meglátásom, hogy ez nálad mindössze a képzelet szintjén fog maradni! XD

2020. jún. 22. 22:34
 7/22 A kérdező kommentje:
"Könnyen lehet hogy te még tervben sem voltál, amikor én már EP-ROM-ot és mikro-controllert programoztam! XD" nem valószínű mert akkoriban még csak a tárgyaloasztalon volt az eprom. [link] ez az itt mindenki gyerek csk én nem ostoba hozzáállás ezuttal nem jött be . az agyhiányt nem itt kéne kompenzálni. "Viszont a kérdésedet olvasva az a meglátásom, hogy ez nálad mindössze a képzelet szintjén fog maradni! XD" elfelejtetted hogy már 2020-at írunk, nem olyan nagy dolgok ezek manapság. biztos hogy tudod mi az az eprom, ha csodaszámba megy nálad ilyesmi? vagy tényleg csak mások leminősitésével érzed valakinek magadat. szánalmas. nagyon gyakorlott lehetsz ha neked az ilyesmi az álom kategoria. "Floppy-meghajtó," na a viccnapnak vége.
2020. jún. 22. 23:00
 8/22 anonim ***** válasza:

#6, #7-nek:

Mások leminősítésével érzem magam valakinek?

"majd pont egy épületszigetelő "

Te kezdted, tehát TE akartál többnek tűnni mint én.

Ez nem verseny!

Egyébként az EP-ROM-ok programozását még a Commodore-64 korszakban kezdtem az úgynevezett Cartridge-ek készítéséhez. Lássuk, milyen idős vagy?

Mi volt az a "Cartridge"? XD

2020. jún. 23. 18:53
 9/22 A kérdező kommentje:
commodore? akkor fiatalabb vagy nálam te gyerek, te gyerek. mást vizsgáztass.
2020. jún. 23. 19:03
 10/22 anonim ***** válasza:

Ismét #6:

A #7-es riposztod egy másik pontjára válaszolva:

Az lehet hogy most 2020-ban az elektronikai háttér megteremtése gyerekjáték, csak éppen a mechanikus kivitelezéssel lesznek némi problémáid!

"Floppy-meghajtó," na a viccnapnak vége."

Ha neked a Floppy-meghajtóból csak annyi ment át hogy az egy őskövület, akkor te egy elektro-mechanikus szerkezet meg-konstruálásába bele se fogj. Biztos a kudarc, de azt is el tudom képzelni, hogy önveszélyes kísérlet lesz.

2020. jún. 23. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!