Ha valakit sokkolóval ráznak, és megfogom őt (bárhol), ugye én is kapni fogok?
Figyelt kérdés
Csak érdekel :D2020. márc. 15. 20:44
1/5 anonim válasza:
Nem, mivel rajtad keresztul nem folyik aram.
2/5 anonim válasza:
Minden videón úgy van, hogy aki kipróbálja a sokkolást azt kétoldalról fogják emberek, hogy el ne dőljön és össze ne törje az orrát.
3/5 anonim válasza:
A sokkolókban két vezeték van és azok folyik a kakaó, így nem tud megrázni.
ha meg mondjuk a villanypásztort fogod meg ott rajtad keresztül megy le a földbe a kakaó és ha valaki hozzádér ő is bekapcsolódik az áramkörbe
4/5 anonim válasza:
Tegnap elment a villany,azt nem volt kakaó.
Kihívtunk egy kakaószerelőt,azt megivott egy csokis-tejet,azt hazament.
Vettem egy MultiKakaóMétert azt rámértem a konnektorra,de csak sima 1,5%-os Tej fojt ki belőle,kakaó meg sehol.
Aztán rájöttünk hogy az egyik 20-as KisKakaó megszakítót leverte a tej,mert csokit öntöttünk a vízforralóba.
5/5 anonim válasza:
azért ne fogd meg közben a másik kezeddel spartakuszt. ja nem a gladátort, a radiátort (se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!