Miből épitenének 2d esetleg 3d hungarocel vágot? Mivel megtehető az is hoz az izzoszál lényegében érintés nélkul pusztitja maga elött a hungarocelt, nulla erő kifejtése elég, elég ha saját magát képes mozgatni. Valami meglevő eszköz átalakitásán
#9-nek:
Na!
Ennyire kiakadtál a commodore-on?
Mondj már nekem egy régebbit, amit te használtál!
Érdeklődve hallgatlak!
#9-nek:
Ilyen sokáig tart átböngészni a Wiki-t?
XDXDXD
#13-nak:
Már megint a lenézés.
Te egy program-vezérelt, térbeli mozgást végezni képes, hungarocell vágására alkalmas eszközt szeretnél készíteni.
Az eddig, magamról leírtak alapján még mindig azzal sértegetsz, hogy az alapokat sem értettem meg?
"#9-nek:
Ilyen sokáig tart átböngészni a Wiki-t?
XDXDXD" most lebuktál, ha belementem volna a csapdásba s válaszolok, ezzel jöttél volna, hogy kikerestem. ez nem jött be. találj ki más önfényezést commodoros gyerek
#15-nek:
Aki élt akkoriban, és olvassa ezeket a sorokat, az előtt te vagy az aki lebuktál.
Magyarországon az első kereskedelmi forgalomban elérhető Pc a commodore volt. XD
#17 vagyok:
Igen, ez nem szimpla hanem dupla csavar volt.
#19-nek:
Kiscsikó! Itt fejezd be a hülyeséget, mert már úgy égsz mint a Reichstag!
A Kádár-rendszerben vetted NYUGATON a gépet, és a Cocom-lista ellenére át is hoztad legalább 3 határon? Majd itthon szintén nyugatról csempészett cuccokkal tunningoltad?
Na most menj te a jó édes .... (tudod hová)
Ezekkel eddig legalább 6-8 év börtönt kockáztattál volna. De ha olyan szemét az ügyész, akkor állam-ellenes tevékenység címén megnyerhetted volna a 20 évet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!