Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vannak olyan kisebb megvásárol...

Vannak olyan kisebb megvásárolható eszközök a lakosság számára, amivel lehet mérni a légszennyezettséget, még ha nem is teljesen profi módon?

Figyelt kérdés
Pl Nitrogén dioxid, ózon, kén-dioxid, szálló por

2020. júl. 26. 19:14
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
how dare you!??!?!
2020. júl. 27. 11:14
 32/38 anonim ***** válasza:

És hogy jön ide a 10 fillér meg az autózás? Miről beszélsz?

Ezt nézd meg amit te írtál ennél a kérdésnél:

" 14/29 A kérdező kommentje (07:45-kor):

Honnan lehet tudni pontosan hogy hol vannak a mérőhelyek a városokban? Egyszerűen kíváncsi vagyok rá, mint lakosság, polgár, tudni szeretném, és ez egy kérdezős oldal, hátha tudja valaki.

(Szeretném tudni ha lehet, remélem ez a kérdés nem fogja megint valakinek piszkálni a csőrét!)"

Majd:

"26/29 A kérdező kommentje (11:08):

Jól van Pityuka, leírtad magad előttem. Neked én többet nem válaszolok, hazugozzál mást, a lészennyezettség térképen szereplő adatokat néztem google a barátod okostojás nagyokos mégsem segítőkész ember. Nézd meg a légszennyezettség térképet ne okoskodj, jelenleg épp tök jó értékeket mutat, egy városlakó arra is ránézhet néha, remélem nem tilos, na menj a környékemről is."

Tehát pontosan tudod milyen adatok és hol vannak, csak itt sportoltatod azt aki esetleg komoly kérdésnek feltételezi amit kiírsz, és próbál segíteni. De ez a kérdés nem komoly, hanem provokáció, és arra van, hogy bele tudjál kötni másba.

Megkaptad az alapkérdésedre a választ többször is. De mint kiderült a kérdésnek köze nincs ahhoz ami a valós problémád. De ezt nem tudod elfogadni, hogy erre felhívtuk a figyelmedet. Szintén nem tudod felfogni, hogy ott a telefon fel kell emelni és beütni a 112-öt ahol minden kérdésedre fognak válaszolni. Bár ha velük is így beszélsz nem fognak komolyan venni.

2020. júl. 27. 11:17
 33/38 anonim ***** válasza:
50%
szerintem a 112-n már le van tiltva a száma, ki sem cseng :D
2020. júl. 27. 11:27
 34/38 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de erre sajnos nem érek rá. Volt egy másik kérdés, de akkor ott nem olvastad mik voltak. Itt nem jelennek meg a nevek. Mindenesetre a lényeges dolgokat megtudtam. Köszönöm hogy hosszúakat írtál, majd elolvasom később, biztos vannak benne hasznos dolgok. Neked egyszerű, mert tudod én mit írtam mert ki van írva hogy kérdező,én viszont nem tudom te melyik kérdésnél melyik hozzászóló voltál, biztos jó fej vagy csak nem tudod elképzelni hogy más is az, ez a hibád, nekem meg hogy nem tudom az összes válaszolót beazonosítani, további szép napot!
2020. júl. 27. 11:28
 35/38 anonim ***** válasza:
Én úgy láttam, hogy aki itt hozzászólt kb. 3-4 válaszadó mindegyik normális választ írt. Egyedül Te nem vagy képes ezt elfogadni. És nem vagy képes semmit tenni azért, hogy a probléma megoldódjon, csak lehülyézel mindenkit aki segíteni próbál.
2020. júl. 27. 11:31
 36/38 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek.
2020. júl. 28. 15:11
 37/38 anonim ***** válasza:
50%

kaptál

csak a höbörgésre szánt időt arra kellett volna fordtanid, hogy elolvasod ÉS MEGÉRTED azokat!

2020. júl. 28. 17:05
 38/38 A kérdező kommentje:
Elolvastam, megértettem, valamint válaszoltam a kérdésre vonatkozó dolgokra normálisan, az hogy te az idegességedtől és elképesztő gőgödtől ezeket észre se veszed az nem engem minősít. Ezen kívül, engedelmeddel, visszapofáztam a hülyéknek. Remélem nem tilos :)
2020. júl. 29. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!