Vannak olyan kisebb megvásárolható eszközök a lakosság számára, amivel lehet mérni a légszennyezettséget, még ha nem is teljesen profi módon?
És hogy jön ide a 10 fillér meg az autózás? Miről beszélsz?
Ezt nézd meg amit te írtál ennél a kérdésnél:
" 14/29 A kérdező kommentje (07:45-kor):
Honnan lehet tudni pontosan hogy hol vannak a mérőhelyek a városokban? Egyszerűen kíváncsi vagyok rá, mint lakosság, polgár, tudni szeretném, és ez egy kérdezős oldal, hátha tudja valaki.
(Szeretném tudni ha lehet, remélem ez a kérdés nem fogja megint valakinek piszkálni a csőrét!)"
Majd:
"26/29 A kérdező kommentje (11:08):
Jól van Pityuka, leírtad magad előttem. Neked én többet nem válaszolok, hazugozzál mást, a lészennyezettség térképen szereplő adatokat néztem google a barátod okostojás nagyokos mégsem segítőkész ember. Nézd meg a légszennyezettség térképet ne okoskodj, jelenleg épp tök jó értékeket mutat, egy városlakó arra is ránézhet néha, remélem nem tilos, na menj a környékemről is."
Tehát pontosan tudod milyen adatok és hol vannak, csak itt sportoltatod azt aki esetleg komoly kérdésnek feltételezi amit kiírsz, és próbál segíteni. De ez a kérdés nem komoly, hanem provokáció, és arra van, hogy bele tudjál kötni másba.
Megkaptad az alapkérdésedre a választ többször is. De mint kiderült a kérdésnek köze nincs ahhoz ami a valós problémád. De ezt nem tudod elfogadni, hogy erre felhívtuk a figyelmedet. Szintén nem tudod felfogni, hogy ott a telefon fel kell emelni és beütni a 112-öt ahol minden kérdésedre fognak válaszolni. Bár ha velük is így beszélsz nem fognak komolyan venni.
kaptál
csak a höbörgésre szánt időt arra kellett volna fordtanid, hogy elolvasod ÉS MEGÉRTED azokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!