Van belső hangot (intarnal audio) is felvevő screenrecorder root és bármi pénzért megvásárolható eszköz nélkül androidra?
Figyelt kérdés
Fontos hogy nem akarok csak ezért egy fülest venni, vagy rootot rakni a telefonomra
Telefonom: Xiaomi Redmi 5 plus (android 8.1 oreo)
2019. szept. 18. 17:40
1/4 anonim válasza:
Nekem van képernyővideó-felvevő alkalmazássom gyárilag és az veszi az "internal audio"-t. Xiaomi Redmi 4X.
2/4 A kérdező kommentje:
És kine master-ben neked működik, hogyha berakod a videót, akkor hang is hallatszódjon?
Vagy ezt külön be lehet állítani?
Amúgy már a xiaomi-nak is írtam ezzel kapcsolatban, de arra még semmi válasz.
2019. szept. 24. 17:34
3/4 anonim válasza:
Nekem ugyan Blackview telóm van,abban is van gyári képernyő felvevőd,csak nem szeretem.Én az Apowersoft-ot szoktam használni a képernyő felvételre használni.Hangot minden felvevő csak külsőt rögzít,szóval a minőség romolhat.KineMaster szerkesztőt azt használom,a hangot automatikusan berakja a videóval együtt,de van olyan opció,ahol még a videóról le is lehet szedni külön a hangot.Remélem segítettem^^
4/4 anonim válasza:
Nekem is a gyári hangot is felvesz. Elephone s7en próbáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!