Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vannak olyan kisebb megvásárol...

Vannak olyan kisebb megvásárolható eszközök a lakosság számára, amivel lehet mérni a légszennyezettséget, még ha nem is teljesen profi módon?

Figyelt kérdés
Pl Nitrogén dioxid, ózon, kén-dioxid, szálló por

2020. júl. 26. 19:14
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Én először kiderítem hogy zajlik ez, majd ha már tudom miről is van szó, utánanéztem, tudom mennyire előre kell szólni, és miről is szólok, egyáltalán mit lehet tenni, ezen kívül ha nem javul a helyzet, akkor természetesen felemelem a telefont. Bár, kötve hiszem hogy ezt ott ők nem érezték mi volt a levegővel múlt héten. Most pl valamennyivel jobb. Itt engem az ózon miatt is leugatott valaki, már nem tudom követni ki... :) Azt ott van a jogszabályban felsorolva és kifejtve a talajközeli ózon is. Itt az volt magas nappal, egészségtelen kategóriában, a nitrogén oxidok pedig éjjel. Ha még többször magas lesz, akkor jöhet a telefon.

Az pedig hogy ötleteket írtam azért volt mert az egész város a közlekedéssel kapcs. témákon agyal hónapok óta. Nem az én ötleteim, itt én csak felvetni akartam a témát, hogy SEGÍTŐKÉSZ és hozzáértő ember ha idetéved, akkor abból többet lehessen tudni. Köszönöm a válaszaidat.

2020. júl. 27. 10:58
 22/38 A kérdező kommentje:
Milyen feszültség ember? Tudod te mi megy fórumokon, csoportokban? Nézz be majd egyszer az incelekhez és a kutyásokhoz, családi kapcsolatokhoz is. Számítottam rá hogy kik fognak rámrepülni itt is.
2020. júl. 27. 11:00
 23/38 anonim ***** válasza:
Ma 10:58: És honnan tudod, hogy magas volt? Ha azt se tudod, hogy milyen mérő állomás van a közeledben. Miért hazudsz össze vissza? Tényleg az ebmer megpróbál jóindulatuan segíteni aztán kiderül, hogy a kérdező hülyének nézi a válaszolót. És csak azért ír ki egy kérdést, hogy kötekedhessen. És itt vezesse le a feszültségét.
2020. júl. 27. 11:03
 24/38 anonim ***** válasza:
50%

az attitüdöd ilyen - átjön csak így írásban is.

szerintem amikor kilépsz a lépcsőházba mindenki menekül előled :D

2020. júl. 27. 11:03
 25/38 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a moderátoroknak nem lehet jelezni, hogy miért gondoljuk szabálysértőnek a kérdést. Pedig itt lehetne, de nem lehet elmagyarázni, hogy ne csak a kérdést, hanem a kérdező hozzá állását is nézzék már meg.
2020. júl. 27. 11:07
 26/38 A kérdező kommentje:
Jól van Pityuka, leírtad magad előttem. Neked én többet nem válaszolok, hazugozzál mást, a lészennyezettség térképen szereplő adatokat néztem google a barátod okostojás nagyokos mégsem segítőkész ember. Nézd meg a légszennyezettség térképet ne okoskodj, jelenleg épp tök jó értékeket mutat, egy városlakó arra is ránézhet néha, remélem nem tilos, na menj a környékemről is.
2020. júl. 27. 11:08
 27/38 A kérdező kommentje:
Te, akkor már inkább a diplomanélküli komplexusos emberrel társalgok a másik kérdés alatti hozzászólóval, pedig vele se, mint egy ilyen sunyi emberrel.
2020. júl. 27. 11:10
 28/38 anonim ***** válasza:
De eddig még azt se tudtad, hogy hol van ilyen állomás. Össze vissza beszélsz. De tényleg.
2020. júl. 27. 11:10
 29/38 A kérdező kommentje:
Miért, mert azt is javasoltam hogy fizessenek 10 fillért valahol az egyedül autózók, akik állítólag tehetősek? Hu de nagy összeg nekik, biztos tönkremennek. Ez csak javaslat oké? Nyugi nem kell fizetned 10 fillért se, menj relaxálni. Menj innen nem rólad szól a kérdésem.
2020. júl. 27. 11:12
 30/38 A kérdező kommentje:
Aha, mert ha azt akarod gondolni hogy csak te vagy az okos és mindenki más hülye, akkor észre se veszed, egyszerűen kihagyod azokat a részeket amiből kiderül hogy más is tudhat valamit ez a gond veled. Ezen kívül folyamatosan tudtam meg a dolgokat.
2020. júl. 27. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!