Vegyünk 3 hagyományos E27 foglalatot, hozzá vezetékeket. Azt szeretném, hogy - mint a lámpáknál - egy _valamire_ kötöm rá a 3 foglalatot. Tehát vagy egyszerre világítanának az izzók, vagy egyik sem. Ehhez milyen eszközt/módszert kell ismernem?
Még mindig nem írtad le, mi az a „vezetéken fellépő hatásos feszültségesés”? Hogyan kell ezt kiszámolni?
A C-R fázistoló láncra egy megoldás:
„Egyébként elárulom hogy már megoldottam és ellenőriztem is, mert nálam ez is a presztízshez tartozik.”
Na, hát, akkor hol a te megoldásod? Ez megint csak szöveg, számítások, megoldás, sehol!
Értem a lényeget, én vagyok a hülye, te pedig a világ esze. Az viszont érdekes, egy tájékozatlan hülye meg tudja oldani, a szuper zseni, rendkívül tájékozott világ esze pedig nem?
Túl sokat "beszélsz", amivel túl sokat elárulsz magadról. Ismered a mondást, miszerint bölcs maradsz ha hallgatsz?
Nyolc, maximum 10 osztályra és egy-két OKJ-s tanfolyamra alapozva veszélyes dolog egy ismeretlen kaliberű emberrel arcoskodni!
Egyébként pedig kereshetnél már valami normális, főállású melót.
„Vezetéken fellépő hatásos feszültségesés”
A saját magad által kitalált – nem létező fogalomról – sem tudod, hogy mi az.
„Túl sokat "beszélsz", amivel túl sokat elárulsz magadról. Ismered a mondást, miszerint bölcs maradsz ha hallgatsz?”
Azt, hogy megoldotta, bárki írhatja, de te csak blöffölsz, nem tudod megoldani, ez tény, te ezt árultad el magadról. Tipikusan a főnökök ilyenek, amíg csak beszélni kell valamiről, addig rendkívül okosak, de, ha meg kell csinálni, akkor már sehol sincsenek.
„Nyolc, maximum 10 osztályra és egy-két OKJ-s tanfolyamra alapozva veszélyes dolog egy ismeretlen kaliberű emberrel arcoskodni!”
Nem tudod mi a végzettségem, túlértékeltél, mert csak óvoda. Te olyan nagy kaliberű ember vagy, csak nem mérnök?
Egykori elektrotechnika tanárunk mondta:
Azok a legveszélyesebbek, akik azt hiszik, hogy értenek hozzá, de fogalmuk sincs róla. Ez pontosan rád illik.
Ne mellébeszélj, HOL A MEGOLDÁSOD? SEHOL, MERT NEM TUDOD MEGOLDANI!
Tételezzük fel hogy nem tudtam megoldani. 4 nap telt el a kérdés feltevése óta, és ez idő alatt (legalábbis én) simán kérhettem volna külsős segítséget. Tehát neked ilyen nincs, és ezt automatikusan feltételezted rólam is.
" Tipikusan a főnökök ilyenek,"
Tehát te egyszerű melós vagy.
"Egykori elektrotechnika tanárunk mondta:"
És ebből a suliból kirúgtak, vagy kibuktál?
Egyszer már szóltam: túl sokat "beszélsz". XD
"Tételezzük fel hogy nem tudtam megoldani. 4 nap telt el a kérdés feltevése óta, és ez idő alatt (legalábbis én) simán kérhettem volna külsős segítséget."
Más tollával ékeskedni, ez igen, ez aztán a tudás!
HOL A MEGOLDÁSOD? Erre válaszol végre!
#46-nak:
Élvezem ahogy vergődsz, és képtelen vagy elengedni a témát.
Ez is rengeteget elárul rólad. XD
"Tehát te egyszerű melós vagy"
Nem vagyok az, de te eszerint lenézed az "egyszerű" melósokat. Te a nagy eszeddel még egy sámlit sem lennél képes felújítani. Egy egyszerű melóst mindig is többre tartottam egy semmihez nem értő, nagyképű főnöknél.
"És ebből a suliból kirúgtak, vagy kibuktál?"
Ezt mikor álmodtad? Villamosenergia Ipari Szakközép Iskola, majd KKVMF, egyikből sem rúgtak ki.
Egy műszaki ember nem mellébeszél, hanem számításokkal bizonyítja az igazát. Na, tőled ilyet még nyomokban sem látni.
"4 nap telt el a kérdés feltevése óta"
Ennek ellenére megoldás nincs! Valószínűleg lázasan kerested az interneten, de ez még így sem jött össze.
Állítólag megoldottad. HOL A MEGOLDÁS?
A végső következtetés:
Még a kérdést sem értetted, vagyis:
te az elektrotechnikához NEM ÉRTESZ!
Inkább menj el répát kapálni, bár te még madárijesztőnek sem felelnél meg!
#48 vagyok:
Egy olyan iskolázottsággal bíró ember mint amit te hazudsz magadról, SOHA nem keveredett volna egy ilyen, reá nézve mindenképpen lealacsonyító vitába mint te velem.
Egyébként mint azt már írtam, ha nem tudtam volna megoldani akkor egyszerűen megkértem volna György urat hogy segítsen a megoldásban.
Kb egy órán belül megkaptam volna e-mailban, valszeg egyenesen a KFKI-ből. XDXDXD
De ezt is "mondtam" már.
Szét röhögöm a fejem, amikor egy ennyire nulla logikai készséggel rendelkező ember mint te, egyetemi végzettséget próbál bizonygatni ráadásul műszaki vonalon! XDXDXD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!