Hogy legyek nyitott és magabiztos?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés önbizalmam van, nem bízok magambam. A legtöbb embernek nem merek a szemébe nézni, úgy érzem ő sokkal jobb nálam, ha valaki hozzám szól, elcsuklik a hangom, félek. Visszautasítom az embereket, de nem szándékosan, szeretnék mindenkivel barátságos lenni. Nagyon szeretném önmagamat adni, de egyszerűen nem megy. :'( Kérlek segítsetek! 15/L2010. júl. 10. 18:26
1/12 anonim válasza:
Sportolj,adj magadra,és csináld azt amit szeretsz!Legyél büszke és szeretni fognak:)
A büszkeség adja az ember önbizalmát,gondolkodj el azon,hogy mire vagy büszke és miért...
2/12 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok büszke semmire. Semmihez nincs tehetségem. :(
2010. júl. 10. 19:03
3/12 anonim válasza:
Úristen!!
én totál iylen vagyok:S:S 15/l
de én azt szoktam nézegetni.. hogy ki miben jó.. és én miben vagyok az. 50-50%-ban jól sül el a dolog és lesz egy kis önbizalmam. de egy idő után megint visszaesek arra a mély pontra.
4/12 anonim válasza:
most komolyan azt kérdezed, h hogyan legyél...ÖNMAGAD??!
én azt honnan a retekből tudjam?
igyál sört, segít :D
5/12 A kérdező kommentje:
az utolsót biztos fiú írta, látszik, hogy nem ért meg. :(
2010. júl. 11. 19:02
6/12 anonim válasza:
Nem nem vagyok fiú (15L)
De más nem tudhatja rajtad kívül, h legyél önmagad
-.-"
7/12 A kérdező kommentje:
De, valaki biztos tud segíteni.
2010. júl. 12. 14:35
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Figyu én is voltam ilyen szituban.Mi az,hogy nem megy az,hogy önmagad add?Hibái mindenkinek vannak,de te úgy vagy értékes,ahogy vagy.Gondolj bele mennyivel jobb érzés,ha a környezeted olyannak szeret meg,mint amilyen valójában vagy,minthogy olyannak amilyen nem.A lényeg,hogy gyakorolj.Ha elindulsz az utcán igyekezz minél több emberek a szemébe nézni,akár mosolyogni,lehet van aki vissza is mosolyog rád.Könyvtárban,üzletben kérdezz rá olyan dolgokra amiket már tudsz akár,de probálj meg beszélgetni.Egy híres pszicgológusnak is ugyanilyen problémája volt fiatal korában ... míg nem egy napon fogta magát leült a parkba és igyekezett minél több nővel szóba állni.Bizony jó páran elutasították,de ennek ellenére nagyon sokan nem ... és idővel elmúlt a bátortalansága és sok kedves ismerősre tett szert.Ez nem azt jelenti,hogy feltétlen az ő példáját kell követned és minden jött ment cukros bácsival szóba álljál.Csupán egy példa volt.Remélem segítettem valamit.:D
10/12 anonim válasza:
Véléményem szerint, sok tanács fabatkát sem ér! Attól még, hogy vki írja, hogy sprotolj, beszélgess többet, még nem biztos, hogy így teszel. Lassan, kis lépésekben lehetne változni, de nem is kell. Hagyjd, hogy sodorjon az ár, aztán majd kikötsz egy fán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!