Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyerekes lennék emiatt?

Gyerekes lennék emiatt?

Figyelt kérdés
Van egy-két ember, aki az öltözködésem miatt mondja ezt rólam. Gyakran viselek zenekaros pólókat és terepmintás ruhákat. Egyszerűen ebben tudom jól érezni magam. Kérdezik tőlem, hogy ezeket mikor fogom kinőni. Ha már itt tartunk, akkor azt is megkérdezném, hogy szerintetek mitől lehet gyerekes (és/vagy éretlen) valaki?
2010. júl. 9. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem kell törődni mások véleményével !

17 éves lány: sztem azok a gyerekesek akik pink-ben meg miniben járnak !

Én még a betkós bakancsot is hozzácsapnám a cuccodhoz kedves kérdező , és akkor egy gyenge bokán rúgás és nem dumál több ilyet rólad !

2010. szept. 6. 14:46
 12/13 anonim válasza:
Ruháról embert sose ítéljenek! Te se és mások se. Ne foglalkozz a véleményükkel, stílusról meg ruháról megítélni egy embert...szégyen!
2012. jan. 10. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
akk az egyik részére már választ adott anépség... vki attól lesz gyerekes, ha a gondolkozása olyan. ^^
2012. febr. 9. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!