Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hogyan oldja meg? Konkrétan...

Ki hogyan oldja meg? Konkrétan arra lennék kíváncsi,hogy több gyerekes családban hogyan müködik a háztartás vezetése.

Figyelt kérdés

Nemsokára meglesz a második gyermekem és bár 4 éves a gyermekem és nem igen volt problémás picurnak,de most rosszabra számitok,mert most kisfiú lesz.És úgye fiúk hasfájosabbak,nyügösebbek,anyásabbak stb...

Férjem sokat dolgozik és soha nem kértem tőle,hogy segítsen a háztartásba(pl:mosógatás,teregetés,főzés stb.)nem azt akarom mondani,hogy esetleg nem segít,mert ha kérek valamit megcsinálja csak eddig mindig megtudtam csinálni magam is!És félek,hogy két gyerekkel az elején nehezebb lesz.Elmaradok az itthoni tenivalókkal....

Kíváncsi lennék ki hogyan csinálta az elején.Köszönöm a tapasztalat megosztást.

2008. nov. 24. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia. lányom 22 hós volt,mikor afiam megszületett. kislányom 3 hós kortól átaludta az éjszakát, mióta fiam megszületett, felváltva kelek 2-9 alkalommal kelek, felváltva. immár lányom is 2× kel. én sem kértem segítséget, önállóan segít, ha úgy látja, h nem bírom. tény, h nem olyan rend van mint előtte, de a látszat rend, a kaja, kerti munkák, fűnyírás még belefér. lányom nagyon féltékeny, egy időre visszaszokott a pelóra, de már rendeződik. imádják egymást, jól eljátszanak (fiam már 10 hós) . nem bánom, h így lett, bár néha nehéz. ám hallottam ennek ellenkezőjét is. barátnőméknél abszolút nem változott semmi. úgy látszik gyerek függő. sok szerncsét és ne izgulj. minden rendben lesz.
2008. nov. 24. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem 4 éves a nagy fiam,és 3 hónapos a kisebbik.A kicsi elég hasfájós,igy elég nehéz.Szerencsére a férjem rengeteget segit,de még igy is van,hogy minden szétesik körülöttem. :)Szerintem ez nem gond,idő kell,hogy belerázodjon az ember!
2008. nov. 25. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne riogasd magad azzal, hogy a fiúkkal nehezebb. Bár nincs lányom (két fiam van), így tapasztalatom sincs velük kapcsolatban, de állítom neked, hogy semmivel sem nehezebb a fiúkkal. Van lányos barátnőm, látom őket!

A háztartás biztos szaladni fog az elején, de ne stresszeld magad miatta! Az én férjem sem mos, főz stb. de minden mást megcsinál. Én mindig lefeküdtem sziesztázni velük egy idő után, mert rajtam kijöttek a kimerülés testi, lelki tünetei. Mindent egyszerre akartam megcsinálni és csak én. Na ezt ne tedd és kérj segítséget ha kell! Én a 3. babát várom, megmondom őszintén vannak félelmeim, de sztem a 3-kal még könnyebb lesz, mint a másodikkal. Legalábbis nekem a 2. könnyebb volt, mint az elsővel. 30 hetes

2008. nov. 25. 18:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató szavakat!Megprobálok nem ezen streszelni és nem fog(annyira)érdekelni ha esetleg nem úgy mennek a dolgok mint most.
2008. nov. 25. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!