Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyerekes lennék emiatt?

Gyerekes lennék emiatt?

Figyelt kérdés
Van egy-két ember, aki az öltözködésem miatt mondja ezt rólam. Gyakran viselek zenekaros pólókat és terepmintás ruhákat. Egyszerűen ebben tudom jól érezni magam. Kérdezik tőlem, hogy ezeket mikor fogom kinőni. Ha már itt tartunk, akkor azt is megkérdezném, hogy szerintetek mitől lehet gyerekes (és/vagy éretlen) valaki?
2010. júl. 9. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem az öltözködésből kellene ezt megítélni...
2010. júl. 9. 21:52
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Hát ezt most így nem lehet megmondani, mivel se az életkorodat, se a nemedet nem árultad el!

Igen, az öltözködés nagyon is tehet gyerekessé valakit.

2010. júl. 10. 20:10
 3/13 A kérdező kommentje:
21 éves srác vagyok.
2010. júl. 10. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
engem egyszer leszólt a legjobb barátnőm (!!!) hogy nehogy kimenjek az utcára a justin bieber-es toppomba, mert azt hiszik 11 éves vagyok, és ezzel ő is gyerekesen fog kinézni... úgyhogy ha a legjobb barátod ilyeneket mondd, én idegenektől sem várok mást. ha abba érzem jól magam, akkor ez van. és azért is fölhúztam :)
2010. júl. 10. 21:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szija Görcs :D Te vagy az? :D

De nemgáz... Tökjó! :D

Mások véleményét meg szardle. :D

2010. júl. 11. 18:01
 6/13 anonim válasza:
Részemről ma holap 17 éves csaj vagyok és én is felveszek terepmintás nadrágot nem is egyet meg zenekaros polokat. Ettől nem vagy gyerekes. Érezd benne jól magad!Én nem adok mások véleményére mivel ha rajtuk mulna rozsaszin toppokat hordanék miniszoknyával.Nem ezek alapján kell itélni.Hordjad csak! manapság a 3éves gyereken ugyanugy van terepmintás gatya mint a 60 éves papán....
2010. júl. 13. 22:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha te így vagy önmagad akkor ne foglalkozz másokkal legalább van egyéniséged.
2010. júl. 13. 22:42
 8/13 kojee ***** válasza:
Nekem anyukám mondta, hogy 21 évesen yo-yoval játszani az gyerekes, és mikor növöm ki. 31 vagyok, már játszok ördögbottal is, meg hordok zenekaros ruhákat. Szerintem érettnek lenni = a felelős gondolkodással.
2010. júl. 14. 17:27
 9/13 anonim ***** válasza:

nem attól lesz valaki gyerekes, hogy ilyen cuccokban van

én nagyon gyerekes vagyok, nem is akarok felnőni, nekem megfelel a mostani helyzetem

ja amúgy kinézetre nem igazán gondolnád rólam

16L

2010. júl. 14. 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy gyerekes!Ha jól érzed magad benne,miért is ne?
2010. júl. 15. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!