Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálom ennyire a gyereke...

Miért utálom ennyire a gyerekeket?

Figyelt kérdés
csak engem idegesítenek ennyire? kereskedelemben dolgozok, rendszeresen kifutkároznak elém amikor targoncával megyek, sírnak vonyítanak ordibálnak.. én voltam gyerek, de ilyen hisztis soha!!! ez a szülők hibája? elmegyek vásárolni, ott is csak a bömbölés, ordítás, kimegyek strandra, ugyanez.. hálistennek már nem tömegközlekedek, mert ott még rosszabb volt a helyzet. ez a gyerekek hibája, vagy a szüleié? volt tanárom azt mondta, hogy a szülők miatt többet már nem fog tanítani, 40 év után..

2019. jún. 28. 17:46
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
15%

Facen van külön Gyermekmentes övezet, ahol a gyerekeket nem kedvelő emberek kinyilváníthatják bátran a vélemènyüket az abortuszról, a kis csimazokról, a csok-ról, vagy csak egyszerűen poénos képeket tesznek ki, ill. cikkeket, érdekességeket.

Én sem szeretem a gyerekeket. Sőt. A kutyákat és macskákat sem (bár a csoport felének a gyereke az állat, ami szintén irritál), törpenyuszim van. Aranyos.

Lènyeg: nem kell kérdezősködni, még letámadnak a vérmamik, van külön csoport nekünk, ha már betelt a pohár.

24/L

2019. jún. 29. 02:50
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam hogy van ilyen fb csoport.. mondjuk nem csoda :)
2019. jún. 29. 12:41
 23/25 anonim ***** válasza:
33%

Persze irrital teged hogy sír a baba de sztm amikor olyan korba voltal mint o biztos hogy te is sirtal az 100%(olyan nincs hogy nincs)

Azert erdekes,milyen velemenyed lett volna akkor ha neked ezt mondjak.

Persze amikor hisztiznek ok, benne van a pakliban de hogy az anyuka/apuka nem csinal semmit na azt en is utalom...

2019. jún. 29. 13:28
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen a babákra gondoltam, hanem 5évestől kb..
2019. jún. 29. 13:30
 25/25 anonim ***** válasza:
74%
#20-snak akartam írni(sry)
2019. jún. 29. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!