Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálom ennyire a gyereke...

Miért utálom ennyire a gyerekeket?

Figyelt kérdés
csak engem idegesítenek ennyire? kereskedelemben dolgozok, rendszeresen kifutkároznak elém amikor targoncával megyek, sírnak vonyítanak ordibálnak.. én voltam gyerek, de ilyen hisztis soha!!! ez a szülők hibája? elmegyek vásárolni, ott is csak a bömbölés, ordítás, kimegyek strandra, ugyanez.. hálistennek már nem tömegközlekedek, mert ott még rosszabb volt a helyzet. ez a gyerekek hibája, vagy a szüleié? volt tanárom azt mondta, hogy a szülők miatt többet már nem fog tanítani, 40 év után..

2019. jún. 28. 17:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

Én is így érzek. Szerintem sok gyermek idétlen, és ezt már akkor is gondoltam, amikor közéjük való voltam. Én jobban szerettem ülni és rajzolgatni, ezért nem értettem például, amikor az ovis társaim folyton szaladgáltak, másztak, ordibáltak volna.

A felnőttek világában jobban is érzem magam így 23 éves fejjel.

2019. jún. 28. 18:20
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Én megértelek. Ma már sehová nem tud menni az ember, hogy ne ordítson, hisztizzen egy gyerek.

Sokat repülök. Amikor repülővel megyünk, már nem is veszünk turistaosztályon jegyet, és imádkozunk, hogy a premium economy osztályon ne legyen hisztis gyerek aki végig ordítja az utat. Nem tudunk boltba elmenni, hogy se visítson egy gyerek. Nem tudunk egy kávézóba beülni, mert ott is ordít egy gyerek. Nyaraláskor kimondottan olyan szállásokat nézünk ami nem gyerekbarát. Sajnos a mai szülők nem nevelik rendesen a gyereküket. Tudnék mesélni sztorikat amikor nem csak én akadtam ki, hanem mindenki aki normális felfogású.

Egyet elmesélek. Bevásárló utca, padokkal körbevéve. Egyik padon egy fiatal apuka tologatja a babakocsit benne egy kis babával. A padon mellette fekszik egy 4-5 éves kislány aki torka szakadtából ordít, hisztizik. Közben az apját rugdossa teljes erejéből. Néha hallani, hogy az apja (aki semmit nem csinál) mondogatja, hogy fejezze be. A lány még jobban bömböl, szinte már bántósan visító hanggal. Az egyik boltból kijött az eladó, kedvesen odament a kislányhoz, hogy megkérdezze mi a gond. A kislány leköpte a felnőtt idegen nőt. Egy arra járó idős férfi mondta jó hangosan, hogy az ő idejében egy kiadós pofon járt volna ezért, de ugye ma már a gyerekeknek minden szabad. A kislány elkezdett kiabálni, hogy nem üthetsz meg, mert akkor megmondalak anyának, és ő megver téged. Majd felállt, és tovább hisztizve ütögette az apját. Kiderült , hogy az apja nem vitte mekibe ezért hisztizett.. Ott voltam, láttam, hallottam. Hangosan mondtam is a férjemnek, hogy én a verés ellen vagyok, sosem vertem meg a fiam , de ennek a lánynak megtéptem volna a haját, és a fülét..Nem tudom Magyarországon mennyire jellemző az ilyen viselkedés, de itt kint Angliában mindennapos. Nem is csodálkozom rajta, hiszen pórázon viszik a gyerekeket is mint a kutyákat. Már kis korban nincs semmi kapcsolat a szüleivel, csak egy pórázkötél.

2019. jún. 28. 18:22
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Ez teljesen emberfüggő. Én nem utálom a gyerekeket, inkább közömbösek. Nem tudok egy hisztiző, földön fetrengő idegen gyereket sajnálgatni, hogy jajj, szegény, de rosszul érezheti magát..
2019. jún. 28. 18:22
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ma például nem tudtam leülni a villamoson,munkából jöttem. A széken terpeszkednek,fekszenek,ugrálnak.Ordibálnak mint a veszettek,anyukát nem érdekli,nyomkodja telefont.Nem sok kellett hogy a két kölyköt leseperjem,hogy le tudják ülni.Vásárolni sem lehet nyugodtan tőlük,rohangálnak,nekem jönnek,rálépnek az új cipőmre,stb.Anyuka-apuka mintha ott sem lenne,ha valaki rájuk mer szólni,a szülők beleugatnak,hogy a gyereknek jogai vannak.Ma nagyon kevés a felelősségtudatos szülő,mi tudtunk viselkedni gyerekként.
2019. jún. 28. 18:24
 15/25 anonim válasza:
100%

Sajnos engem is rettentően idegesít, hogy mindenhol üvöltenek, meg visítanak, vagy épp artikulálatalnul ordítanak meg sírnak a semmin, rettentően zavaró.

Mondom ezt úgy, hogy van egy 10 évesem, imádom a gyerekeket, jó anyának tartom magam, és a lányom is annak tart. Együtt szokott kikerekedni a szemünk, hogy mik vannak. Neki is voltak rossz korszakai, de ilyen illetlenül sose viselkedett nyilvánosan, hogy mindenki őt/minket nézzen. Szerencsére sose kellett mások előtt látványosan rászólni, hogy fejezze már be. Az hogy fáradt volt és nyúzott, hogy menjünk már, azzal szerencsére csak engem terhelt. :D Én azt látom, hogy a szülők sokszor észre se veszik, hogy hangos, illetlen a gyerek, eszükbe se jut, hogy szólni kéne neki, hogy másokat zavarhat a viselkedésük. Ezzel már felkapcsolna nála egy villanyt, dehát nem szólnak. A másik véglet, aki mindenért szól, vagy üt, az se jobb egyáltalán. Én mondjuk beszélgetve meg normális modellt nyújtva nevelgetem, elsajátította, ellátta a normákat. Mivel nem tudok mit tenni mások hangos kölkével, jobb híján messziről elkerülöm őket. Mikor beáll elém, és nem veszi észre magát ő meg a szülei se, és útban van, akkor hangosabban beleszoktam a gyerek fejébe "kiabálni" hogy BOCS, és akkor összerezzen és odébbmegy. :D Hát ha máshogy nem veszi észre magát, hogy nem csak ő van a világon... Nekem mákom van a gyerekemmel, vagy neki van velem, nemtom, de nálunk nincsenek gondok. Szokta mesélni, hogy a suliban is miket lát, hát örülök, hogy észreveszi, hogy milyen nem akar lenni.

2019. jún. 28. 18:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer vonaton utazva hisztizett egy gyerek. Már nem bírtam idegekkel, és megkértem az anyukát, hogy nem tudna valamit csinálni a fiával, mert a többi utast nagyon idegesíti amit a fia levág hisztit. Anyuka mint egy anyatigris, hogy a fia akkor , és ott hisztizik ahol akar. Ha nem tetszik valakinek akkor le lehet szállni a vonatról. Vonaton utazott 3 srác is, olyan 15-17 év körüliek. Ők is hallották az anyuka válaszát. Tudod mit csináltak a srácok? Oda ültek az anyuka mellé, és elkezdték utánozni a fiú hisztijét. Ők is hangosan "hisztiztek" teljes erőből csapkodták az ülést. A gyerek beijedt, abbahagyta a hisztit. Az anyuka meg nem találta viccesnek ( mi a többi utas igen) és kiabált a fiúkkal, hogy fejezzék be. Erre az egyik srác, hogy joguk van ott hisztizni ahol akarnak. Ha nem tetszik neki, leszállhat a vonatról. Komolyan, megtapsoltuk a srácokat..:)

Azóta ha hisztis gyereket látok, olyan nagy szívem lenne utánozni a gyereket, de ugye 47 éves nőként lehet elmebetegnek tartanának..

2019. jún. 28. 18:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

16., nem is te kaptad a hasznos-jelet tőlem, hanem a három srác. Hát de jót nevettem. Az a baj, hogy már én is vén banya vagyok (50), elég hülyén néznék ki utánozni a hisztis kölköt. A srácoknak respect. :))

Kérdező, neked már válaszoltam.

2019. jún. 28. 18:53
 18/25 anonim ***** válasza:
76%
Én szeretem nézni,ahogy a gyerekek visítva rohangálnak.Persze,ők nem tudják,hogy vaktölténnyel lövöldözök rájuk... :D
2019. jún. 28. 19:02
 19/25 A kérdező kommentje:
azért írtatok egy két történetet, ami háááát igencsak kiveri a biztosítékot. valójában a szülőn át utálom a gyerekeket, fejlődök .. :D
2019. jún. 28. 19:06
 20/25 Metionin ***** válasza:
77%
Én se szeretem őket és igazából most ahogy belegondoltam, engem is a hangjuk irritál legjobban. A babasírás meg a hiszti, visítás. Alapból nem tartom őket cukinak meg ilyesmi, a pici babáktól kifejezetten irtózom, de ha nem nyomják őket a kezembe és csendben vannak, akkor teljesen közömbösek maradnak számomra. Viszont ha elkezdenek üvölteni, legszívesebben szétcsapnám őket. Persze nem vagyok egy agresszív ember, ezért csak igyekszem a lehető legtávolabb kerülni tőlük, ha nem távolsági a közlekedési eszköz, akkor bizony le is szállok. Maradék esetben marad a zajszűrő fülvédő amit többek közt ilyen esetekre viszek magammal.
2019. jún. 28. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!