Mit tegyek, ha utálom a gyerekeket?
Nagyon durván undorodom tőlük, mindegy, hogy baba vagy óvodás, kisiskolás.
Súlyosbìtó tényező, hogy nő vagyok :D
Gusztustalannak tartom őket, irritál a hangjuk, kiráz a hideg, ha neadjisten hozzámér egy. Nem volt olyan szakasza az életemnek, amikor akartam volna. Az se érdekel, mikor mások a sajátjaikról fecsegnek. Viszont egy kisállattól menten elolvadok.
Ráadásul Magyarországon újabban nagyon megy ez a szülesztő propaganda. Külföldön jobb lenne a helyzet?
Ha utálod a gyerekeket, akkor ne dolgozz olyan munkahelyen , ahol találkoznál velük! Kifejezetten olyan helyeken fordulj meg, ahol csak felnőttek vannak.
Nyugat-Európában még rosszabbul éreznéd magad, mert ott még sokkal jobban előtérbe helyezik a gyerekeket és még jobban értékelik őket.
De a város az pl teli van :( boldog boldogtalan szül, nem lehet már megmoccanni a babakocsiktól meg a műanyag motorral zörgő gyerekektől. Rémálom.
Tapasztalatból mondod, hogy nyugaton sem lenne jobb? :O
Néhányan nagyon furán fognak emiatt rád nézni.
Nem tudják elfogadni,hogy miért nem imádod őket.
Személy szerint én szeretem őket.
De ennek ellenére megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!