Mit tegyek, ha utálom a gyerekeket?
Nagyon durván undorodom tőlük, mindegy, hogy baba vagy óvodás, kisiskolás.
Súlyosbìtó tényező, hogy nő vagyok :D
Gusztustalannak tartom őket, irritál a hangjuk, kiráz a hideg, ha neadjisten hozzámér egy. Nem volt olyan szakasza az életemnek, amikor akartam volna. Az se érdekel, mikor mások a sajátjaikról fecsegnek. Viszont egy kisállattól menten elolvadok.
Ráadásul Magyarországon újabban nagyon megy ez a szülesztő propaganda. Külföldön jobb lenne a helyzet?
Nem az a baj hogy nem szereted a gyerekeket, és nem akarsz szülni (mindenki maga dönti el akar-e vagy sem). Hanem az a baj, azért nézhetnek rád furán, mert ilyen szavakkal illeted őket. Nem kell szeretni őket, de hogy az összes gusztustalan?! Könyörgöm.. Undorító? Az, hogy állításod szerint nem kehet mozdulni a babakocsiktól, egyrészt nem igaz, másrészt ha másnak nincs problémája a gyerek utálatoddal, te se akadj fent ha valakinek van, és mit as isten, a gyerekes lét velejárója egy babakocsi, kismotor stb.
Külföldön max annyival jobb lenne neked, hogy a sok ősanya és nemtomkik, nem szólnának be a gyerektelenséged terveibe, amihez nincs egy hangyafingnyi közük. Viszont ha ilyen jelzőkkel illetsz egy gyereket külföldön is, nem hiszem hogy sok szimpátiát fogsz ébreszteni az emberekben.
Hát én meghallom a sipító hangjukat, 50 méterről kiráz a hideg és legszívesebben menekülnék.
Baráti körben van egy kisgyerek, de ha náluk vagyok, 2 percig érdekel majd beszélgetek a felnőtteket. Ezt érezheti is rajtam, mert engem alig-alig nyaggat.
Semmit. Mindenhol úgy fognak rád nézni, mint egy ufóra. A férjem sok nemzetiségű kollégájával találkozott már, EU-ból is, onnan kívül is, mindegyik hülyének nézte, hogy miért nem alapítottunk már családot 30 évesen.
Járt többek közt USA-ban is, ott konkrétan kinézték. Rajta kívül mindenki családos ember volt, sokan évek óta a családtól távol, hogy jó anyagi körülmények között nőjenek fel a gyerekek, ő meg alig várta, hogy hazajöhessen, mert nem bírta nélkülem, gondolhatod :D
Nálunk sem lesz gyerek, bár én nem mondom, hogy undorodom tőlük, egyszerűen már nem látom logikus lépésnek a családalapítást ebben a világban. Tökéletesen megfelel nekünk kettecskén, boldogan, stresszmentesen, viszonylag jó anyagi körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!