Nagyon hosszú lesz. Aki tud kérem segítsen pár jó szóval, tanáccsal. Vajon elolvasod?
Első válaszolónak: tényleg nem lett hosszú, hosszabbat akartam írni, de végülis nem írtam le életem minden problémát. :)
A másik való igaz, hogy türelmetlen vagyok, ami abból fakad, hogy túl sok időt töltöttem egyedül, önmarcangolással, a múlton való rágódással, főként, hogy olyan embereket veszítettem el, akik nagyon fontosak voltak nekem és nem tudom helyrehozni. Ott tartok, hogy semmi értelme az életemnek, mert senki nem fogad el olyannak, amilyen vagyok. Ez nagyon bánt.
Egyébként örülök, hogy ez a pszichológus lerázott, mert csak a pénzt vitte... nem is keveset. Heti 8 ezer egy éven keresztül nem kevés pénz. Mindig azt mondogatta, hogy akkor erősebb gyógyszer kell, de én azt vallom, hogy nem gyógyszerrel kéne tömni az embert... ha meg alkalmatlan arra amit csinál, ne csinálja... Abban segített viszont, hogy nincsenek szuicid hajlamaim már. Én változtatni szeretnék, de amíg a múltban élek, elég nehéz... mit hogy kellett volna stb. Tudom, gáz az önsajnáltatás... voltak nagy céljaim. Fitness modell akartam lenni, szép lánynak tartom magam egyébként. De sajnos az előző munkahelyem miatt az edzés helyett (mivel nem is volt időm edzeni járni, annyit dolgoztam), evésbe fojtottam a bánatomat... aztán elég sok plusz felesleg feljött rám. Most az a célom, hogy leadjam. Végül pedig: az egyetem legalább jól megy, való igaz, kihasználnak, mert én eléggé vágom a dolgot. Igaz első éves vagyok és nem buktam még semmiből. Nekem most ez az életem szinte. Ebben találok vigaszt, meg most elkezdtem úszni.
Utolsónak: bocsi, azért nem írtam le külön, hogy a pszichológus elküldött pszichiáterhez, hogy írjon fel gyógyszert, mert úgy gondoltam, hogy egyértelmű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!