Megváltoztam. Rossz ember lettem? Többi lent. Lehet kicsit hosszú lesz, de kérlek olvassátok el! 16/F
16 éves vagyok (11 osztályos) és úgy érzem, hogy megváltoztam rossz irányba. Utoljára 8.os koromban éreztem azt, hogy igazán jó ember vagyok, jól éreztem magam a bőrömben és büszke voltam arra aki vagyok. Ez mostanra a szememben teljesen megváltozott. Visszahúzódottabb vagyok, bizonytalanabb és úgy érzem, hogy csak taszítom magamtól az embereket, még azokat is akik segíteni szeretnének nekem. Régebb mindig segítettem és szerettem segíteni másoknak, de ez mostanra megváltozott. Úgy érzem, hogy rossz ember lettem...nincs motivációm sem, pedig olvasok és nézek videókat, de nem segít valami sokat. Volt egy 1 éves kapcsolatom egy aranyos és szép lánnyal, de szakítottunk, mert bizonytalan voltam és bánom. Szeretnék változni, változtatni magamon, de nem tudom hogyan kéne. Úgy érzem, hogy csak magamra gondolok és taszítok, nem érdekelnek mások. Nem érzem jól magam a bőrömben és nincsenek olyan igazán jó és boldog perceim már, mint amilyenek voltak régen. Ha tudtok kérlek segítsetek és valami objektív véleményt mondjatok, hogy a leírtak alapján mi a véleményetek rólam és hogy tudnék változtatni?
Köszönom szépen, ha eddig elolvastátok, sokat jelentene nekem a véleményetek! Köszönöm! :)
Van valamilyen probléma háttérben? Elváltak a szüleid, vagy elveszítettél valakit? Van esetleg valami, amit folyamatosan titkolnod kell és leszívja az energiád?
Vagy elköltöztetek?
Az egész leírás olyan, mintha lenne még valami, ami mindennek a hátterében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!