Valora válhat ez az álmom?
Figyelt kérdés
szeretnék női fitness versenyző lenni.18 éves vagyok.az a vágyam sajnos nem teljesült hogy egyetemre juthassak be nem voltam elég szorgalmas.de sport terén kitartó vagyok.164 cm vagyok és 48 kg,jelenleg.2010. júl. 9. 06:47
1/3 anonim válasza:
Hát persze!
Csak higgy benne!
Akármilyen ajánlatot kapsz pl: küldföldi út vagy mittom én amiről érzed hogy felfedezhetnek vagy hasonló...
Nemszabad feladni.
A remény hal meg utoljára reméldd!
És ne azt mondogasd: -úgyse jön össze -áhh nemjön össze -ugyse,ugyse...
-IGENIS AZ LESZEK! ÉN AZT SZERETEM AZÉR KÜZDÖK
Tessék reméelm vmilyen szinten segítettem ♥
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm.nagyon aranyos vagy.♥
2010. júl. 9. 11:26
3/3 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy higgy önmagadban, bár ezt az előttem szóló is elmondta! OPTIMIZMUS! Mellette légy nagyon szorgalmas és továbbra is kitartó! Hidd el... ha hiszel benne és magadban, egyszer még mosolyogva fogsz visszagondolni erre a kérdésre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!