Valóra válhat az álmom? (több:lent)
Építészmérnök szeretnék lenni 2 éve. De most, arra gondoltam, hogy énekesi pályát szeretnék kezdeni (az IM-be olvastam, hogy Katy Perry is így vált valóra). Jó hangom van, ez bizonyos többen is mondták már. Legjobb barátnőmmel duetteket szoktunk énekelni, és mindenki mondja, hogy menjünk el X-faktorba, vagy Csillagszületikbe, vagy Megasztárba. Én erre csak nevetek (tudom, hogy komolyan mondják, mert tényleg megmondanák, ha sz-r hangom lenne). De lehetek még énekes?
(elsőre tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy "kis taknyos, mi a sz-rt akar" ,de ha jobban belegondoltok...)
13/L
Szerintem lehetsz.
És soha ne add fel az álmaidat!
GBW:
Te az lettél, aki akartál?
És kiskorodban voltak ilyen "sztárakaroklenni" vágyaid?
Nekem nincs jó hangom se nagy rangom de ha aszt mondják bekaphatom akkor szó nélkül nem hagyom mert az álom lószart se ér ha az ember semmi jót nem remél ami re képes lehetsz azt valóra válthatod nem számít se a családi állapot se az állatok az álom után menni kell és rajtam láthatod hogy hogy ha a szerencse rád ragyog a tehetséged vállalod elérhetsz bármit ha nem hagyod el tied lehet bármi ha kell
by DirtyM
Igen. Villamosmérnök akartam lenni 3 éves koromtól, és az is lettem. (Sztár sosem akartam lenni.)
Aztán ahogy növögettem, bejött, hogy nem akarok cégnél dolgozni, és ezt is sikerült megvalósítani. (Igaz, később kiderült, hogy hiába akarnék, nem igazán vagyok alkalmas rá, tehát szerencsés véletlen, hogy a képességeim találkoztak a vágyaimmal.)
21:48
Feltétlenül! :DDD
Lehet, még hallunk egymásról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!