Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valóra válhat az álmom?...

Valóra válhat az álmom? (több:lent)

Figyelt kérdés

Építészmérnök szeretnék lenni 2 éve. De most, arra gondoltam, hogy énekesi pályát szeretnék kezdeni (az IM-be olvastam, hogy Katy Perry is így vált valóra). Jó hangom van, ez bizonyos többen is mondták már. Legjobb barátnőmmel duetteket szoktunk énekelni, és mindenki mondja, hogy menjünk el X-faktorba, vagy Csillagszületikbe, vagy Megasztárba. Én erre csak nevetek (tudom, hogy komolyan mondják, mert tényleg megmondanák, ha sz-r hangom lenne). De lehetek még énekes?

(elsőre tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy "kis taknyos, mi a sz-rt akar" ,de ha jobban belegondoltok...)

13/L

2010. aug. 16. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetsz.

És soha ne add fel az álmaidat!

2010. aug. 16. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
(37/F vagyok)
2010. aug. 16. 12:46
 3/7 A kérdező kommentje:

GBW:

Te az lettél, aki akartál?

És kiskorodban voltak ilyen "sztárakaroklenni" vágyaid?

2010. aug. 16. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincs jó hangom se nagy rangom de ha aszt mondják bekaphatom akkor szó nélkül nem hagyom mert az álom lószart se ér ha az ember semmi jót nem remél ami re képes lehetsz azt valóra válthatod nem számít se a családi állapot se az állatok az álom után menni kell és rajtam láthatod hogy hogy ha a szerencse rád ragyog a tehetséged vállalod elérhetsz bármit ha nem hagyod el tied lehet bármi ha kell

by DirtyM

2010. aug. 16. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen. Villamosmérnök akartam lenni 3 éves koromtól, és az is lettem. (Sztár sosem akartam lenni.)

Aztán ahogy növögettem, bejött, hogy nem akarok cégnél dolgozni, és ezt is sikerült megvalósítani. (Igaz, később kiderült, hogy hiába akarnék, nem igazán vagyok alkalmas rá, tehát szerencsés véletlen, hogy a képességeim találkoztak a vágyaimmal.)

2010. aug. 16. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Kitudja...ezzel a sztársággal én is jóban vagyok, de ezzel egy baj van : vagy bejön, vagy nem. Én úgy tervezem ( tudom, még semmi nem biztos) hogy majd kimegyek külföldre orvosi egyetemre (pszichológia) és azalatt a kemény 4-5 év alatt megpróbálkozom a zenével :) ha összejön vmi, akk megy tovább, ha nem, maradok pszichológus :P Persze nekemis mondják, hogy jó a hangom és mellé a ritmusérzékem és a hallásom is perfekt (zenélek, tehát innen tudom) :D szal ha bejön mindkettőnknek, majd csinálunk 1 közös számot :P xD 13/L
2010. aug. 16. 21:48
 7/7 A kérdező kommentje:

21:48

Feltétlenül! :DDD

Lehet, még hallunk egymásról!

2010. aug. 17. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!