Gáz hogy régimódi vagyok? (bővebben lent)
Hát, elég ellentmondásos dolgokat írtál, fene se érti mit akarsz. :S Képébe nevetsz azoknak, akik ezeket űzik, azoknak is, akik nem, szerintem magad sem tudod, hová tartozol. És amúgy, nem a (tényleg kevés) önbizalmam növelése miatt írtam ki, hanem kíváncsi vagyok a többi ember véleményére, mert egyre kevesebb az olyan, aki úgy gondolkodik, mint én...
Még írjatok, pls!
Hagyjátok békén egymástXD
Anie95
1,.Nem minden fiatal akar menő lenni,ha érdekli csinálja
2,.Valahol igaza van
3,.Csak mert fiatal,még nem hülye
14F
1,.Amit csinálsz nem egészséges
2,.Attól hogy az előbb megdícsértelek(LOL)ne hidd felsőbbrendűnek magad
3,.Remélem ezeket senkinek sem hangoztatod a való életben,mert az úgy nézne ki mint az én sulimban a 13 éves cigiző,alkoholista,147cm,teljesen cigány,mínusz egyes tanuló kisfiúcska,aki egyébként nagyon menőnek tartja magát,bőrdzsekiben jár, és a szintén cigány tesóival együtt bandázik.Koszosak és büdösek,szégyent hoznak a két legjobb cigány barátomra akik négyes-ötös tanulók.(ehm...bocs kijöttXD)
4,.Nem mindenki álszent.
Én 15 éves lány vagyok
1.,Az alkoholnak a szagát sem bírom
2.,A cigitől behányok(anyámat elzavarom a szobámból cigivel,vagy rászólok hogy kint előbb rakja le.)
3,.Már a nagycsaládi szülinapi egésestés összejöveteleken is fáj a fejem,pedig kólát meg vizet iszok végig,nemhogy egy igazi buliban
4,.A drogról szólva nem valószínű hogy kipróbálom a füvet,de talán(más drog szóba se jöhet!...már ha jön...)és azt is csak ritkán tenném,mert tényleg roncsolja az agyszöveteket,
5,.Szüzesség YAY,így is elég feminista vagyok,nem szeretem hogy ilyen kapósak lettek a lányok is,és ha kérdezed,igen,már vágyom rá,ember vagyok,de nagyon erősek az erkölcsi kötöttségeim ahhoz hogy csak úgy belevágjak ilyen fiatalon.
6.,Smink...
E-Z-E-R-R-E-L
Capito?
Ti vagytok a legfelszínesebbek.Az alapján ítéltek hogy a lány mióta sminkel.12 éves korom óta.És miért?Volt okom.
Te mit éreznél,hogyha 12 évesen eladónak néznének a boltban?Ha 14 évesen 40 éves fazonok kezdenek ki veled,és amikor gyorsan megmondanád a korodat,gyorsan továbbállnak?Követ egy néger a kapuig,próbál beszélni hozzád,megmondod hogy 13 vagy azt kérdezi biztos?És magadra hagy gyorsan.
Nekem lenne okom panaszra,hogy miért ilyen arcvonásokat adott az ég.De nem teszem.Csak vesztegetném az időt,és tudok mit tenni ellene.Gyerekesen kezdtem öltözni és fiatalabbra sminkelem nagyam.Nem vakolatra kell gondolni,keveset használok.Hogy eltűntessem a felnőttes vonásokat.Beválik.
Oh,és ha kultúráltabb környékre megyünk(ki a nyócból)magassarkút is felveszek!Max 6 centist.Miért?
Há'mer nem fáj benne a lábam.Mint a laposban.Lúdtalpam van és jót tesz lúdtalpbetéttel.És állítólag cukik a lábujjaim.
Kérdező:
Azokat nézem le, akik pusztán azért csinálják ezeket, mert másoknak akarnak megfelelni, vagy így próbálnak erősíteni az értékeiken mások szemében.
Persze ez társaságfüggő.
Én vagyok olyan jóban a társaságommal. - akik lehetséges, hogy számotokra érdekes módon végzősök, egyetemisták, illetve mindegyikük zenész, egy bandában játszanak, és már elég sok fellépésük volt.
És mindezek mellett, a legjobb barátaim, mert nagyon hasonló értékrenddel, társadalom- és világszemlélettel rendelkezünk, illetve hajlandóak vagyunk feltétlenül megbízni egymásban.
Na, VELÜK jó berúgni, jó cigizni, jó beszívni!
Persze amikor az idegen városban a falusi kiscsajt bebaszik és elszáll, úgy, hogy nem ismer senkit, na ott van a probléma..
Előző:
Egészségtelen. Ha nem lenne az, mi tétje lenne a dolognak?
Szubjektív véleményem szerint senki nem akar sokáig élni. És én inkább döglöm meg alkoholmérgezésben/teljesen bekokózva harmincpárévesen, mint rákban vagy végelgyengülésben 60 évesen.
Persze ez csak a mi-van-ha-nem-jön-össze-az-élet A terv.
Ha 30 éves korom előtt találok egy olyan társat, akivel úgy gondolom, képes vagyok hosszabb távú élettársi viszonyt kialakítani, nyilván abbahagyom a rombolást.
Bár lehet, hogy addigra már úgyis mindegy lesz.
Véleményed nem vettem dicséretnek, továbbá nekem önbizalmam van ( habár ebből nem kevés ), de nem önimádatom; így aztán nem tudom felsőbbrendűnek kvalifikálni magam. És nem is akarom.
14F.
Hmm...:)
Először is szeretném leszögezni, hogy nem hülyéztem le azért, mert fiatal. Én is 15 éves lány vagyok, bár érettebb felfogással, mint sok velem egyidős. Tény, hogy nem akar az összes tini "menő" lenni, de azt mind beláthatjátok, hogy a legtöbb igen! Gyakran be is szólogatnak, meg lenyomiznak azért, mert nem szoktam a saját hányásomban fetrengeni, mint 2-3 osztálytársam. Tudom, nagyon ciki, nehéz is ezzel a tudattal élnem... :)
Nem mondom, hogy tilos inni és cigizni, jókat bulizni, vagy szexelni, de mindezt lehet anélkül is, hogy kárt tennél magadban. Szóval, értitek mire akarok kilyukadni. MÉRTÉKKEL... Persze a szex... ha biztonságos, akkor tőlem mehet mértéktartás nélkül is, de én azzal is várnék még 1-2 évet. :)
14F, hogyha annyira jófej ez a társaság, akkor nem értem, hogy miért nem tudjátok élvezni egymás társaságát józanul és "beszívás" nélkül élvezni. Úgy bárkivel jót lehet bulizni, hogy füveztek meg leisszátok magatokat (habár a végén kb. semmire nem emlékeztek...). Szóval ez a rész elég gáz volt. ;)
15L, most nem azért, de hogy jön a témához az, hogy te magassarkút hordasz, mert jót tesz a lábadnak? Nem mintha nem férne el itt, de szerintem semmi köze nincs a kérdéshez. :)
nincs veled semmi baj!
én mondjuk messze nem ijen vagyok :S
sminkelni vastagon, cigit alkalmanként haverokkal (elég ritkán)
és a piárol anyit h egyszer sikeresen leitattak (lábraálni nem tudtam)
de nem baj ha ijen vagy
az osztálytársaim közül is csak én vagyok ijen mert én a fiukkal lógok. a többi csaj nem igazán bírja se a cigit se a piát
füvezni nem szoktunk XD
ja és van suliban csaj aki 14 és nem szűz... számomra ő egy senki, csak egy olcsó r.bi
de a cigi is csak ritka dolog piálni meg nem szoktunk
ja és hozzátenném h kitünő vagyok 5.o. óta :D
14/L
Anie95:
'.. nem hülyéztem le, mert fiatal, de még csak énis 15 vagyok..'
Tizenöthöz képest a tizennégy nem fiatal.. :)
'.. bár érettebb felfogású, mint a többiek..'
Ez alatt mit értesz pontosan? Miben nyilvánul meg ez a korcsoportodhoz képesti "érettség"?
'.. tény, hogy nem az összes tini akar menő lenni...'
Ezzel a mondattal tulajdonképpen teljesen semlegesítetted szóváltásunkat :) Kimondtad... nem mindenki a "menőségért" csinálja.
'... gyakran be is szólogatnak meg lenyomiznak ..."
Amíg érdekel mások véleménye rólad és az életviteledről, addig ne csodálkozz, vagy "üss vissza"...
'.. tudom nagyon ciki, nehéz is ezzel a tudattal élnem..'
Irónia, ha-ha.
'...blabla de mindezeket el lehet érni anélkül is, hogy károsodnál.. '
Tipp: NEM.
'.. kiv a szex de én azzal még várnék egy-két évet'
De a férfiak nem így működnek :(
'... blabla akkor nem értem, miért nem lehet egymás társaságát pia meg beszívás nélkül élvezni...'
Lehet.
De ha megtehetjük, hogy emellett iszunk és szívunk, akkor miért ne tegyük meg?
Hidd el, ÍGY sokkal jobbakat lehet beszélgetni. Feloldódnak a gátlások, és olyan dolgokat is kitárgyalhattok, amiket már rég kiszeretnél, de más csak kiröhögne/kioktatna.
'.. úgy bárkivel lehet jót bulizni, hogy blabla.. '
Jahh. De minek, amikor a haverokkal MÉG jobbat lehet? :)
Ha tombolni akarok, akkor meg koncertre megyek, nem inni.
'.. habár a végén kb. semmire nem emlékeztek.. '
Emberfüggő.
14F.
Anie95:
'.. nem hülyéztem le, mert fiatal, de még csak énis 15 vagyok..'
Tizenöthöz képest a tizennégy nem fiatal.. :)
'.. bár érettebb felfogású, mint a többiek..'
Ez alatt mit értesz pontosan? Miben nyilvánul meg ez a korcsoportodhoz képesti "érettség"?
'.. tény, hogy nem az összes tini akar menő lenni...'
Ezzel a mondattal tulajdonképpen teljesen semlegesítetted szóváltásunkat :) Kimondtad... nem mindenki a "menőségért" csinálja.
'... gyakran be is szólogatnak meg lenyomiznak ..."
Amíg érdekel mások véleménye rólad és az életviteledről, addig ne csodálkozz, vagy "üss vissza"...
'.. tudom nagyon ciki, nehéz is ezzel a tudattal élnem..'
Irónia, ha-ha.
'...blabla de mindezeket el lehet érni anélkül is, hogy károsodnál.. '
Tipp: NEM.
'.. kiv a szex de én azzal még várnék egy-két évet'
De a férfiak nem így működnek :(
'... blabla akkor nem értem, miért nem lehet egymás társaságát pia meg beszívás nélkül élvezni...'
Lehet.
De ha megtehetjük, hogy emellett iszunk és szívunk, akkor miért ne tegyük meg?
Hidd el, ÍGY sokkal jobbakat lehet beszélgetni. Feloldódnak a gátlások, és olyan dolgokat is kitárgyalhattok, amiket már rég kiszeretnél, de más csak kiröhögne/kioktatna.
'.. úgy bárkivel lehet jót bulizni, hogy blabla.. '
Jahh. De minek, amikor a haverokkal MÉG jobbat lehet? :)
Ha tombolni akarok, akkor meg koncertre megyek, nem inni.
'.. habár a végén kb. semmire nem emlékeztek.. '
Emberfüggő.
14F.
Üdv újra. :)
Elég nehét lesz a kiemelt dolgokra válaszolnom, mert a legtöbb írásomba "belefirkáltál", szóval azt se tudom, mi van... :D De azért megpróbálom.
1.) Nem értem mire gondolsz. Éppen ezt írtam én is. Nem hülyézek le egy fiatalt, mert én is az vagyok. Szóval... hee? :D
2.) Például abban, hogy felfogom, nem én vagyok a világ közepe. Tudom, hogy minden ember egyforma, és akármennyire is érzed úgy, hogy te egy kicsit azért mégis különlegesebb vagy, mint mások, tévedsz. Érted? :) Meg hülyeségnek tartom azt is például, ha az emberek azon görcsölnek, mit gondolnak róla mások. Nem csak azért, mert hiába gondolnak róla rosszat, ő attól nem lesz kevesebb, de azért is, mert többnyire rohadtul nem is gondolnak róla semmit. Vagy egy másik: sokan hiszik, hogy ha beszólnak egy számukra nem szimpatikus embernek, akkor az azon fog agyalni... Hát szerintem meg egyáltalán nem. ;)
Na, a többire majd később válaszolok, mert most dolgom van. Bocsi!
Ezek nem érett dolgok, de bölcsek..hasonló a felfogásunk mások véleményéről :)
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!