Manapság milyen megítélés alá esik az Antal név? Lehet egy kisfiúnak adni? Mennyire régimódi?
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 23:25
1/10 A kérdező kommentje:
Becézni hogyan lehet?
2009. júl. 17. 23:27
2/10 anonim válasza:
neeeeeeeeeeeee!
öreges,ódivatú,semmit mondó,komoly...egy 75 éves öreg papika jut eszembe róla...
neeeeeee....ne csesszétek el szegény kis srác életét ezzel.
3/10 anonim válasza:
Tóni a becézése. Tényleg nagyon ódivatú.
4/10 anonim válasza:
Nekem mindig az jut róla eszembe, hogy Antilop azaz Anti lop nemtudom miért.
5/10 A kérdező kommentje:
barátaim gondolkodtak ezen...de csak mert nagypapát hívták így...szerencsére elvetették :)
2009. szept. 27. 13:30
6/10 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki a kérdést, mert még mindig versenyben van... hátha találok egy számukra is elfogadható ellenérvet!
Persze ha valakinek tetszik, nyugodtan írhat!
2010. jan. 3. 19:55
7/10 anonim válasza:
Nekem Antal Imre jut eszembe róla
8/10 anonim válasza:
nekem tetszik. nem ismertem még ilyen nevű embert, de teszik a név.
9/10 anonim válasza:
Nekem tetszik.
Szerintem egyáltalán nem érdekes, hogy régimódi vagy se.
Sőt abból a szempontból kifejezetten előnyös, hogy ritka.
Amúgy is a nevet a viselője fogja meghatározni és nem fordítva.
10/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ez a nevem és én egyáltalán nem bánom.
Az igaz, hogy elég ritka, de ennek még örülök is, mert így értékesebbnek érzem magam... Nem lehet mindenki Pista, Jani meg Feca... Becézés: Anti, Antika, Tóni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!