Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz hogy régimódi vagyok?...

Gáz hogy régimódi vagyok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Hogy 13 évesen nem akarok piálni, drogozni, diszkóba járni,sminkelni, elveszíteni a szüzességem, mint ahogy egyesek gondolják? Mert már tényleg nem tudom bennem van e a hiba...
2010. júl. 5. 21:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vagy, amilyen minden veled egykorúnak lenni e kéne.
2010. júl. 5. 22:02
 2/23 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy gáz! Sőt! Kár, hogy a többi 13 éves nem ilyen, mint te. Az a gáz, hogy apa és anya elengedi ennyi idősen a gyereket discóba.
2010. júl. 5. 22:02
 3/23 anonim ***** válasza:
47%

én is ilyen vagyok :D dettó..

14/L

2010. júl. 5. 22:03
 4/23 anonim ***** válasza:
Dehogy van :D Énsem drogozok piázok cigizek nemjárok diszkóba sminkelni is mostanság márcsak ritkán. És ne akarj olyan ribanc ( nemtudom fiuvagy-e vagy lány) lenni mint a többiek. Undorítóak. és 15/ l vagyok és én is szűz vagyok. Egyáltalán nem vagy régimódi csak erkölcsös, lelkiismeretes. Én pl szégyellném magam ha szüleim úgy tudnák rólam, hogy már nem vagyok szűz.
2010. júl. 5. 22:04
 5/23 anonim ***** válasza:

Ez nem régimódiság... A szüleid normális értékrendet adtak át neked. És valóban jó lenne, ha több 13 éves gondolkozna így.

(és mielőtt beszólna valaki, én sem vagyok sokkal idősebb, tehát még emlékszem, hogy milyen 13 évesnek lenni...)

19/L

2010. júl. 5. 22:05
 6/23 anonim ***** válasza:

Az én felfogásom is ugyanaz mindenben, mint a Tied! :) Gimiben tuti kinéztek, mert nem ittam, cigiztem, drogozás nem volt, nem jártam disco-ba, nem feküdtem le senkivel! Olyanokkal barátkoztam, sőt még mai napig azok tartoznak a baráti körömbe, akik hozzám hasonló felfogásúak, minden

Légy büszke magadra, h nem süllyedsz le a kicsapongók szintjére! :)

Kívánom, h sokáig meglegyen a felfogásod! :)

Aki bánt, cikiz, ne foglalkozz vele, szólj vissza, és ne hagyd magadat! :)

20/L

2010. júl. 5. 22:14
 7/23 anonim ***** válasza:
dehogyis gáz:D jézus:D nem gáz épphogy egészséges..:D
2010. júl. 5. 23:00
 8/23 anonim ***** válasza:
43%

14 éves srác vagyok, piálok, cigizek, vízipipázok, sőt, a füvet is kipróbáltam már, és szemrebbenés nélkül hajlandó lennék elveszíteni a szüzességem egy szép és vonzó lánnyal.

Ennek ellenére mindig van nálam óvszer, ha olyan helyre megyek... mindezeket más, józan emberek közelében próbáltam ki először, illetve cselekedtem később, semelyikre sem szoktam rá, de amikor alkalmam van rá, űzöm ezeket!

És képébe nevetek azoknak, akik még mindig hisznek az olyan embereknek, akik bort isznak, berúgnak, és másnaposan vizet prédikálnak, miszerint ők sosem csináltak ilyet.

És képébe nevetek azoknak is, akik így próbálnak elismerést szerezni, hogy a fenti dolgokat űzik.

És , végezetül, képébe nevetek azoknak is, akik így próbálnak elismerést szerezni, hogy a fenti dolgokat NEM űzik, és álszent kérdéseket raknak fel annak érdekében, hogy a kamaszság miatt ingatag lábakon álló önbizalmukat megpróbálják növelni, holott belül ők is ugyanúgy érzik az ingert az ilyen dolgok kipróbálására.

14/F.

2010. júl. 6. 02:05
 9/23 anonim ***** válasza:
48%

Kedves 14 éves, roppant bölcs fiú!

Neked megártott valami, ugye? :) Apuci molesztált amikor kicsi voltál? Ó, bocsánat, még most is kicsi vagy. Egy gyerek! És igen, én is az vagyok. Jaaa, és a képébe nevetek azoknak, akik komolyan azt hiszik, hogy ettől jobbak és éretebbek lesznek! Egyszerűen csak menőnek akarnak látszódni. Ha valóban lenne egy kis eszük, rájönnének, hogy attól, hogy valaki rájuk mondja, hogy "menő", semmivel nem érnek többet.

2010. júl. 6. 17:17
 10/23 anonim ***** válasza:

Anie95... te egyáltalán végigolvastad, amit írtam? :D

"És képébe nevetek azoknak is, akik így próbálnak elismerést szerezni, hogy a fenti dolgokat űzik. "

Csak mert te is ugyanazt fogalmaztad meg, amit én, csak más szavakkal...

És hagyjuk már az ilyen ZS-kategóriás sértegetéseket, hogy apuci molesztált.. Akkor már valami tényleg bántót mondj :D

2010. júl. 6. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!